tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλύτερη η Βέροια στην Καβάλα, έμεινε στην "λευκή" ισοπαλία (φωτογραφίες)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στην Καβάλα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Βέροια. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 0-0. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπήμενο με την Βέροια όμως να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Στο δεύτερος μέρος η Βέροια κυριάρχησε στο γήπεδο είχε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αλλά η Βέροια ήταν πιο απειλητική. Σε γενικές γραμμές κράτησε μακριά από την εστία του Βελλίδη τους Καβαλιώτης και είχε τρεις καλές απειλές για γκολ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Βέροιας για γκολ σημειώθηκε στο 28’ όταν ο Πόζογλου με κάθετη πάσα έβγαλε μόνο τον Πασά αλλά ο Κυρίτσης απόκρουσε το σουτ. Η Βέροια είχε ακόμη ένα καλό σουτ του Οικονόμου έξω από την περιοχή, στο 6’, που κατέληξε άουτ και μια κεφαλιά του Μπουκουβάλα στο 23’, μετά από φάουλ του Μούργου, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Καβάλας.

Στον αντίποδα, η Καβάλα είχε μόλις μια απειλή. Στο 14’ ο Ορφανίδης έκανε μια σέντρα, ο Κολλάς πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης εύκολα απόκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε καλύτερα, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 57’ έχασε μοναδικά τετ α τετ με τον Λουκίνα. Ο φορ της “βασίλισσας” βγήκε μόνος μετά από ασίστ του Παπαχρήστου αλλά ο Κυρίτσης απόκρουσε δύσκολα. Από την πλευρά της Καβάλας, στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης καταγράφηκε ένα δυνατό σουτ του Ορφανίδη έξω από την περιοχή, στο 54’, που πέρασε άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Βέροια και στο 75’ όταν ο Πόζογλου από κοντά, μετά από προσπάθεια του Πασά, έστειλε την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βεργέτης (Σάββας, Βεργέτης)

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (52’ Κέρθι), Θωμαϊδης (81’ Παπαδόπουλος), Κολλάς (81’ Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74’ Μελισσόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης (89' Καραγιάννης), Στάμου (46’ Ντι Τζιοβάνι), Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Οικονόμου, Πασάς, Μούργος (68’ Σιμόνι), Πόζογλου (84’ Αποστολόπουλος), Λουκίνας.

Αποτελέσματα

Καβάλα – Βέροια  0-0
Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου  1-0
Τρίγλια – Απόλλων Πόντου  0-0
Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας  3-0
ΑΕΠ Κοζάνης – Πιερικός  0-1

Βαθμολογία

1 Βέροια 16
2 Καβάλα 16
3 Πανσερραϊκός 16
4 Πιερικός 13
5 Ολυμπιακός Βόλου 12
6 Θεσπρωτός 10
7 Τρίγλια 7
8 Αλμωπός Αριδαίας 5
9 Απόλλων Πόντου 2
10 ΑΕΠ Κοζάνης 1

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ