tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός έδρας "γκέλα" της Βέροιας κόντρα στην Τρίγλια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με την Τρίγλια. Η Βέροια κινδύνευσε στο πρώτο μέρος και στάθηκε τυχερή όταν η Τρίγλια έχασε πέναλτι αλλά στο δεύτερο μέρος είχε καλές ευκαιρίες για γκολ που δεν καρποφόρησαν.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, μπήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε θέση εκτέλεσης. Από την άλλη πλευρά, η Τρίγλια προσπάθησε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη και το πέτυχε παίζοντας αποτελεσματικά στην άμυνα ενώ στην επίθεση έβγαλε επικίνδυνες αντεπιθέσεις, απείλησε την Βέροια κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με κτύπημα πέναλτι να ανοίξει το σκορ.

Την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασε η Τρίγλια με σουτ του Βοσκόπουλου μέσα από την περιοχή (μπλόκαρε ο Βελλίδης). Στο 25’ η Τρίγλια βρέθηκε ξανά σε θέση εκτέλεσης. Ο Μπρίτο πάσαρε στον Τότσκα αλλά και πάλι ο Βελλίδης μπλόκαρε το φαλτσαριστό σουτ.

Η Βέροια απείλησε για πρώτη φορά στο 33’. Ο Λουκίνας έκανε μια σέντρα – σουτ έξω από την περιοχή με στόχο να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Παλαβράκης μπλόκαρε. Στο 37’ ο Πεταυράκης «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα κι έβγαλε μόνο τον Λουκίνα, ο φορ της Βέροιας «τσίμπησε» την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την κοντρολάρει και κατέληξε άουτ.

Στο 38’ η Τρίγλια έχασε την μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πεταυράκη στον Τότσκα αλλά ο Μπρίτο σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 43’ η Βέροια δημιούργησε την καλύτερη φάση της. Ο Μπουκουβάλας έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Τρίγλια κυριάρχησε στο γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε θέση εκτέλεσης και να απειλήσει την Βέροια. Μετά το 60’ η «Βασίλισσα» ισορρόπησε και πήρε ξανά τον έλεγχο αλλά δυσκολεύτηκε στην διάσπαση της αντίπαλης άμυνας.

Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε στο 67’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 76’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Ο Πασάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παλαβράκη αλλά το τερματοφύλακας της Τρίγλιας απόκρουσε σωτήρια.

Τεράστια ευκαιρία έχασε η Βέροια και στο 78’. Μετά από μια μαγική συνεργασία των παικτών της Βέροιας, τόσο ο Καραγιάννης όσο και ο Πόζογλου δεν μπόρεσαν με σουτ μέσα από την περιοχή να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Διαμάντης, Αναστασίου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας (78’ Μαραγκός), Πεταυράκης, Οικονόμου, Βεργώνης (78’ Μπλέτσας), Μούργος (46’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (57’ Καραγιάννης).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Πανάγου, Σέγκεργκης, Παπαστεργιανός Α., Βοσκόπουλος, Παπαστεργιανός Μ., Σαρβανίδης (85’ Τσακμάκης), Δόρης, Τότσκα (85’ Ευθυμιάδης), Μπρίτο (74’ Σμυρλής), Κεχαγιάς (64’ Ποζατζίδης).

Αποτελέσματα

Βέροια – Τρίγλια 0-0
Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας 2-1
Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 1-1
Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός (αναβλήθηκε)
Απόλλων Πόντου – ΑΕΠ Κοζάνης 3-0

Βαθμολογία

1 Καβάλα 22
2 Βέροια 20
3 Πανσερραϊκός 19
4 Πιερικός 14
5 Ολυμπιακός Βόλου 13
6 Θεσπρωτός 11
7 ΠΟ Τρίγλιας 9
8 Αλμωπός Αριδαίας 6
9 Απόλλων Πόντου 5
10 ΑΕΠ Κοζάνης 2

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ