tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δίκαιη νίκη της Βέροιας στο ντέρμπι κορυφής με την Καβάλα (φωτογραφίες)

Η Βέροια ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου Ομίλου της Football League. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, επικράτησε δίκαια της Καβάλας με 2-0 και "καπάρωσε" μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην SL2. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, με δυο τέρματα στο ξεκίνημα του β' μέρους "καθάρισαν" το ματς και έδωσαν τους δυο βαθμούς στην ομάδα τους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Και οι δυο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ αλλά καμιά δεν βρήκε δίχτυα. 

Πρώτη κοντά στο γκολ έφτασε η Βέροια. Στο 6’ η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Καραγιάννη αλλά αυτός από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Στο 8’ ήταν η σειρά της Καβάλας. Ο Μπουκουβάλας ανέτρεψε τον Κόκκορη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βαλαβανόπουλος, ο Βελλίδης απόκρουσε με τα δάχτυλα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και η εστία της Βέροιας σώθηκε. 

Στο 15’ και στο 17’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο απειλές στην εστία της Βέροιας. Στο 15’ ο Καζαντζίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 17’ ο Ορφανίδης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Πεταυράκη και μπλόκαρε στην συνέχεια ο Βελλίδης. 

Η Βέροια βρέθηκε κοντά στο γκολ και στο 40’. Μετά από κάθετη πάσα του Μπλέτσα, ο Πασάς έστρωσε στον Λουκίνα αλλά ο φορ της Βέροιας στο ανυπεράσπιστο τέρμα σούταρε άουτ. Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 44’. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Πασά αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το δοκάρι. 

Οi φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 45’. Ο Κόκκορης μπήκε στην περιοχή αλλά όταν έφτασε σε θέση εκτέλεσης ο Μαραγκός πρόλαβε και με προβολή “μπλόκαρε” το σουτ και έσωσε το τέρμα της Βέροιας.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει και σημείωσε δυο γκολ σύντομα. 

Στο 48’ ο Λουκίνας έκλεψε από τον Παντεκίδη, μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει και τον Κυρίτση αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας έπεσε και μπλόκαρε.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 53’. Ο Πασάς έκανε την συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Λουκίνας πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (φωτογραφία).

Στο 57’ η Βέροια σημείωσε και δεύτερο γκολ. Ο Πόζογλου έστρωσε την μπάλα στον Πασά και ο επιθετικός της Βέροιας με έναν κεραυνό έγραψε το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ της Βέροιας, η Καβάλα πίεσε και είχε δυο απειλές, στο 61’ και στπ 63’. Στο 61’ ο Καζαντζίδης έκανε σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης πετάχτηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 63’ ο Βαλαβανίδης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 71’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Πόζογλου μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο 74’ ακυρώθηκε γκολ της Βέροιας, απευθείας φάουλ του Πόζογλου, ως φάουλ του Βεργώνη.

Στο 77’ η Καβάλα απείλησε με σουτ του Γαβριηλίδη μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ. 

Στο 83’ ο Γιαλαμούδης έκανε το γύρισμα, ο Κολλάς έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάουλας (Σάββας, Μποζαντζίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Βεργώνης (85’ Ντι Τζιοβάνι), Μπλέτσας, Καραγιάννης (70’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (85’ Αποστολόπουλος), Λουκίνας (80’ Στάμου).

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης (73’ Γιαλαμούδης), Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης, Θωμαίδης (84’ Παπαδόπουλος), Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Αδαμάκης (60’ Κολλάς).

Τι δήλωσαν οι προπονητές

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ