tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η "Βασίλισσα" φόρεσε το στέμμα της - Με λαμπρότητα η απονομή πρωταθλήματος στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

 Πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου της Football League στέφθηκε την Παρασκευή το βράδυ η Βέροια. Η "Βασίλισσα" του βορρά φόρεσε το στέμμα της και ως εστεμένη πλέον ετοιμάζει τα πλάνα της για την Sl2.

Η τελετή στέψης πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δόθηκε φιλικός αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος για την ιστορία έληξε 4-1 υπέρ της Βέροιας. Πριν το φιλικό παιχνίδι, η ΕΠΣ Ημαθίας και ο πρόεδρός της Στέργιος Μουρτζίλας τίμησαν την πρωταθλήτρια Βέροιας και τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη για τις 400 παρουσίες του σε πάγκους ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών. Αμέσως μετά, οι αρχηγοί της Βέροιας Αλέξης Βεργώνης και Στέλιος Μαραγκός, τίμησαν τον πρωταθλητή του δεκάθλου και πρωταθλητή της ζωής Γιάννη Αβραμίδη δίνοντάς του μια φανέλα της Βέροιας με το όνομά του.

Στο 21' της αναμέτρησης ήταν η σειρά του Βεργώνη. Ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή και μέσα σε αποθέωση ο αρχηγός της Βέροιας ολοκλήρωσε την τελευταία του συμμετοχή με την φανέλα της Βέροιας και ως ποδοσφαιριστής. Τον Βεργώνη τίμησε με πλακέτα ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας Αχιλλέας Μπίκας αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση του ματς έγινε η απονομή. Ο πρόεδρος της λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος έδωσε τα μετάλλια στους πρωταθλητές και το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό Αλέξη Βεργώνη. Αμέσως μετά ακολούθησαν τα πανηγύρια.

Δείτε σε βίντεο την απονομή του πρωταθλήματος

Δείτε σε βίντεο την απονομή των μεταλλίων

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ