tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διοικητικό σχήμα ανάγκης στην Βέροια - Δεν προχώρησε η πρόταση Αμανατίδη, ορατή η συμμετοχή στο τοπικό

Με ένα σχήμα «ανάγκης» αποτελούμενο από γονείς αθλητών ηλικιακών τμημάτων, το οποίο χαρακτηρίστηκε προσωρινή διοίκηση από τον Αχιλλέα Μπίκα, θα βγει προς στιγμή από το αδιέξοδο η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας.

Πρόκειται για ένα σχήμα που δεν μπορεί να στηρίξει το εγχείρημα στην Γ’ Εθνική. Αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, η Βέροια θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄κατηγορία.

Η πρόταση που κατατέθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Αμανατίδη, δεν τελεσφόρησε τελεσφόρησε διότι υπήρχαν νομικά κολλήματα (αυτό επιβεβαιώθηκε τόσο από τον Αχιλλέα Μπίκα όσο και από τον Βασίλη Αμανατίδη).

Με τον υπάρχον σχήμα η Βέροια δεν μπορεί να παίξει στην Γ’ Εθνική. Οι προτεραιότητες αυτή την στιγμή είναι να μην χαθεί η Ακαδημία και να μην ρημάξει το Ταγαροχώρι. Αν βρεθεί μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν σχήμα οικονομικών παραγόντων και θελήσει να αναλάβει την ομάδα, τότε υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική.

Η δήλωση του προέδρου

Σε δήλωση του, που διαβάστηκε στην ΓΣ, ο Ευριπίδης Κατσαβός υπογράμμισε:

"Εγώ ο Ευριπίδης Κατσαβος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και γονέας αθλητή των τμημάτων υποδομής, αποφάσισα να ηγηθώ ως έσχατη λύση, της προσπάθειας σωτηρίας του συλλόγου, μπαίνοντας μπροστάρης μιας ομάδας που αποτελείται από γονείς και φίλους της ιστορικής βασίλισσας του Βορρά. Κύριος σκοπός μας ειναι η επιβίωση και η διατήρηση του οικοδομήματος που λέγεται Βέροια, καθώς και των τμημάτων υποδομών, με τις πενιχρές μας δυνάμεις αναγκαστικά, με συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού, βασιζόμενοι στους αθλητές των τμημάτων υποδομών. Δηλώνουμε υπεύθυνα ακόμα μια φορά ότι αποτελούμε την έσχατη λύση της ομάδας, προκειμένου αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και να μην σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, και τονίζουμε οτι οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί σοβαρός επενδυτής για να αναλάβει τις τύχες της, επί τόπου και χωρίς ενδιάμεσους, θα παραδώσουμε τη διοίκηση της ομάδας. Εγώ προσωπικά, αλλά και η ομάδα μου, ζητούμε από όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα, αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο του νομού μας, να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να συμπράξουν μαζί μας" 

veria 20230817 202316

Το ψηφοδέλτιο (οι ψήφοι που έλαβαν)

Ευρυπίδης Κατσαβός, πρόεδρος

Μέλη ΔΣ

Δημήτρης Αδαμίδης

Αντώνης Βασιλακάκης

Βασίλης Κατσούλης

Όλγα Κουσίδου

Σωτήρης Λιάκος

Διονύσης Νικόπουλος

Κατερίνα Ραπτοπούλου

Ιωάννης Σωτηριάδης

Αναπληρωματικοί: Κώστας Καμπαϊλής, Νικόλαος Χατζηπάντος, Χρήστος Μουχτάρη.

Ψήφισαν 21 μέλη

Στην εξελεκτική επιτροπή ήταν

ΑχιλλέαςΜπίκας

Κωντσαντίνος Μπίκας

Γεώργιος Σαμψωνίδης

veria 20230817 202242

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ