tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αχιλλέας Μπίκας: Δημιουργήσαμε μια ισχυρή βάση ταλέντων

Μετά την ανάδειξη νέας διοίκησης, ο απερχόμενος πρόεδρος Αχιλλέας Μπίκας έκανε την εξής δήλωση:

"Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα ως πρόεδρος των ακαδημιών του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019. Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπίκα που ήταν το μέλος της διοίκησης που ασχολήθηκε περισσότερο με αυτόν τον τομέα του ποδοσφαιρικού τμήματος και δημιούργησε επαφές στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό για τον σύλλογο, προσπαθήσαμε να οργανώσουμε και να δημιουργήσουμε απο την αρχή την ακαδημία της Βέροιας.

Πράγματι μπορέσαμε και δημιουργήσαμε μια ισχυρή βάση που απο εδω και πέρα μπορεί να τροφοδοτήσει αρκετά αντρικά τμήματα του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαιρου. Κλείνοντας λοιπόν μια τετραετία ως ιδιοκτήτης της ακαδημίας θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον μέχρι πρότινος διευθυντή της , τον κυριο Ανθυμιαδη Τάσο, τον άνθρωπο που από την πρώτη μέρα έδωσε την ψυχή του και αφιέρωσε πολύ από τον προσωπικό του χρόνο για να προχωρήσει το όραμα μας σχετικά με την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να κάνει τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές σε όλα τα ηλικιακά τμήματα να διακριθούν τόσο εντός του νόμου αλλά και σε όλα τα πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαν. Η δουλειά του δικαιώθηκε και φέτος θα αναλάβει το ίδιο πόστο σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Α εθνικής, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπου του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη Αδαλόγλου που ήταν δίπλα στον κύριο Ανθυμιάδη όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλλε στα μέγιστα σε όλες αυτές τις επιτυχίες της ακαδημίας μας, καθώς και σε όλους τους προπονητές - γυμναστές που ηταν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ολα τα μέλη του Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της επαγγελματικής ομάδας που ήταν συνεχώς δίπλα σε αυτά τα παιδια. Το τελευταίο όμως και πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλα αυτά τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν αυτά τα χρόνια, που μάτωσαν, ίδρωσαν, έκλαψαν για αυτή την φανέλα και έπαιξαν τον σπουδαιότερο ρόλο στην δημιουργία μιας από τις πιο δυνατές ακαδημίες στην Ελλάδα!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ