tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε το κύπελλο η Βέροια

Με το ισόπαλο 0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης αποχαιρέτισε τον θεσμό του κυπέλλου η Βέροια. Με μια ισοπαλία και με μηδέν γκολ, η Βέροια δεν θα μπορούσε να έχει καμιά τύχη στην φάση των ομίλων. Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν κακό, χωρίς ευκαιρίες και το 0-0 δείχνει απόλυτα την εικόνα του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος, το θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες ήταν θλιβερό. Οι παίκτες δεν έδειξαν διάθεση, δεν βρήκαν ρυθμό και φυσικά υστέρησαν εκνευριστικά στον δημιουργικό τομέα.

Η Βέροια είχε την καλύτερη φάση στο πρώτο 45λεπτο, με σουτ του Μελικιώτη μέσα από την περιοχή που απόκρουσε ο Αναγνωστόπουλος. Από εκεί και πέρα δεν απείλησε άλλη φορά.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δεν κατόρθωσε να κάνει αισθητή επιθετικά την παρουσία του. Είχε στο 22’ ένα σουτ του Ντόγου έξω από την περιοχή που απόκρουσε ο Καντιμοίρης σε κόρνερ και ένα αδύναμο σουτ του Παυλίδη στο επόμενο λεπτό που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Βέροιας εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά λίγα πράγματα άλλαξαν στο παιχνίδι. Ούτε η μια ομάδα αλλά ούτε και η άλλη κατόρθωσαν να πατήσουν περιοχή και περιορίστηκαν σε λίγες απειλές με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Άρης στο 53’ βρέθηκε σε θέση βολής με τον Καπνίδη, μέσα στην περιοχή, αλλά πριν προλάβει να σουτάρει, έδιωξε σε κόρνερ ο Ασίγκμπα. Οι «κίτρινοι» είχαν κι ένα καλό σουτ με τον Ντόγο στο 54’, έξω από την περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε.

Η Βέροια από την πλευρά της είχε ένα καλό σουτ του Μαυρία έξω από την περιοχή, στο 64’ αλλά έδιωξε ο Αναγνωστόπουλος κι ένα με τον Μίλιεβιτε στο 74’ το οποίο πέρασε πάνω από το δοκάρι του γηπεδούχου τερματοφύλακα.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46’ Ιντζίδης), Ρόβας, Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης (46’ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (62’ Τζανακάκης).

Βέροια (Θ. Γράφας): Καντιμοίρης, Καλί (61’ Δόρης), Μελίσσης (46’ Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Λινάρδος, Μαρτίνεζ, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46’ Μαυριάς), Μίλιεβιτς

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69