tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γράφας: "Δώσαμε χρόνο σε παιδιά για να είναι σε ετοιμότητα"

Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, στάθηκε στην εικόνα της σημερινής αναμέτρησης και στις πολλές αλλαγές που έκανε στην αρχική ενδεκάδα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Ήμασταν εκτός κυπέλλου.Έμεινε πολύ ευχαριστημένος, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κιόλας. Δώσαμε χρόνο σε παιδιά για να είναι έτοιμοι. Στόχος μας είναι η παραμονή και εκεί θα επικεντρωθούμε. Εύχομαι στον Άρη να είναι στη Σούπερ λιγκ, γιατί η κατηγορία είναι πολύ μικρή για αυτόν. Ο Α΄ρης είναι μία ποιοτική ομάδα με ικανό ρόστερ, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο, αν δεν είναι πλήρως συγκεντρωμένος. Εχει παγίδες, αλλά είναι μία ομάδα, που έτσι όπως είναι στέκεται στη Σούπερ λιγ».

Ο Αναστόπουλος

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών που χρησιμοποίησε σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα και την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι προκριθήκαμε στους 16, εκπληρώνοντας τον δεύτερο στόχο για φέτος. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά, να δούμε κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν στο πρωτάθλημα. Κάποιοι άλλοι σε διαφορετικές θέσεις, για να μπορούμε να δούμε αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε για το μέλλον. Σε μας, πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εκεί ρίχνουμε το βάρος. Στον θεσμό του Κυπέλλου ο Άρης έχει μία παράδοση, θα το κυνηγήσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Να ευχαριστήσουμε και τους λίγους, αλλά πολύ εκδηλωτικούς φιλάθλους, που παρά το κρύο ήταν μαζί μας».

Για τους στόχους στο Κύπελλο: «Μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε κάτι. Ξέρετε πολύ καλά στους 16 έχει κλήρωση, οπότε θα δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Στις 20 Δεκεμβρίου η κλήρωση, από εκεί και πέρα θα δούμε τον αντίπαλο. Δεν έχουμε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε. Δεν θα πρέπει όμως να βλέπουμε τα δέντρα και όχι το δάσος. Το δάσος για εμάς είναι το πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές και τα συμπεράσματα: «Το σημερινό ματς μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε πράγματα. Όταν είσαι παίκτης του Άρη, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος».

Για τα ματς με Τρίκαλα και Χανιά: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ακόμα και με την Ελευσίνα ήταν δύσκολο. Μετά το γκολ αντιδράσαμε και καταλάβαμε πόσο δύσκολο ήταν. Τώρα, το πως μια ομάδα που δέχθηκε 21 επιθέσεις και έκανε μόνο τρεις να διαμαρτύρεται είναι περίεργο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69