tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με σύνθεση ανάγκης κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο η Βέροια

Με σύνθεση ανάγκης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό το Σάββατο η Βέροια. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχώρησε για την Αθήνα χωρίς τους τιμωρημένους Σισοκό, Τόμας και τους τραυματίες Άρτσε, Καπετάνο, Μελίσση, Βασιλαντωνόπουλο.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που αποτελείται από 18 παίκτες είναι η εξής: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάς, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Μπαλάφας, Λινάρδος, Κάλβο, Μίλιεβιτς, Σαρπόγκ, Κωνταντινίδης, Τζιώρας, Παπαδόπουλος, Μαυριάς, Χατζί, Νύχταρης.

Ο Παναθηναϊκός

Χωρίς ...νέα προβλήματα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (04/03, 19:30, Novasports 2 HD). Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μολέντο (εκτίει ποινή καρτών), ο ανέτοιμος Τελάντερ, ο τραυματίας Πίσπας και για λόγους τακτικής οι: Κοτσόλης, Π. Βλαχοδήμος, Ρινάλντι και Μαρινάκης.

Επιστρέφει ο Λέτο, ενώ στις επιλογές του Ουζουνίδη είναι και πάλι ο Μολίνς.

Στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Βέροια, βρίσκονται οι: Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Ζέκα, Ρέις, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης και Μολίνς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69