tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συντριβή της Βέροιας στην Λεωφόρο

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό η Βέροια. Η Ημαθιώτικη ομάδα δεν μπήκε ποτέ στο ματς, είχε ένα τραγικό πρώτο μέρος και βρέθηκε να χάνει με 4-0. Εκεί τελείωσαν όλα. Το δεύτερο μέρος είχε απλά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Το διάστημα αυτό ήταν εφιαλτικό για την Βέροια. Στην άμυνά της επικράτησε «τρικυμία» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί γρήγορα γκολ, να χάσει την επαφή της με το ματς και στην συνέχεια ο ΠΑΟ να σημειώσει άλλα τρία γκολ.

Η πρώτη απειλή του ΠΑΟ σημειώθηκε στο 9’. Ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Ασίγκμπα στην προσπάθειά του να διώξει, έστρωσε την μπάλα στον Εμποκού, αλλά ο Λόπεθ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το πλασέ του μεσοεπιθετικού των "πρασίνων". Στο 15’ ο Κλωναρίδης έκανε τη συρτή σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά η προβολή του Μπεργκ κατέληξε άουτ.

Στο 17’ο ΠΑΟ άνοιξε το σκορ. Ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μίλιεβιτς. Ο Εμμανουήλ Σκούλας δεν έδειξε απευθείας την "άσπρη" βούλα, αλλά ύστερα από συνεννόηση με τον δεύτερο βοηθό του, Γεώργιο Πασχάλη. Ο Μπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Η Βέροια συνέχισε να βρίσκεται στα...χαμένα και ο ΠΑΟ βομβάρδισε την περιοχή της. Στο 20’ ο Κλωναρίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ωραία κάθετη του Μπεργκ, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Στο 21’ ο Κουλιμπαλί βρήκε τον Μπεργκ, ο οποίος γύρισε στον Κλωναρίδης κι ο τελευταίος με όμορφο πλασέ απ' το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Λόπεθ για το 2-0!

Στο 23’ο Κλωναρίδης έβγαλε με υπέροχη κάθετη τον Εμποκού απέναντι στον Λόπεθ, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας σταμάτησε τον αντίπαλό του. Στο 27’ ο Μπεργκ συνεργάστηκε άψογα με τον Ζέκα, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Λόπεθ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 31’η Βέροια είχε την μοναδική της απειλή στο πρώτο μέρος. Ο Κάλβο βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 37’ ο Μπεργκ έκανε το σουτ απ' το ύψος του πέναλτι, με τον Αντονιάν να βρίσκει την μπάλα με το αριστερό χέρι και τον διαιτητή να δείχνει δεύτερο πέναλτι. Στο 39’ ο Μπεργκ εκτέλεσε εύστοχα κι έγραψε το 3-0.

Στο 41’ Ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε τον Μπεργκ απέναντι στον Λόπεθ κι ο Σουηδός με υπέροχο πλασέ διαμόρφωσε το 4-0!

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΟ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και αύξησε το σκορ στο 5-0 στο 57’.

Ο Ζέκα συνεργάστηκε υπέροχα με τον Μπεργκ, ο Μίλιεβιτς προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0!

Νωρίτερα, στο 54’, μετά από ωραία η Βέροια είχε δοκάρι με σουτ του Σαρπόνγκ.

Στο 63’ ο Βιγιαφάνιες γύρισε υπέροχα στον Λέτο, αλλά ο Καλί με τρομερή επέμβαση πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ!

Στο 78' ο Χατζηγιοβάννης έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Λέτο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 85' ο Κουλιμπαλί έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Μπεργκ έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ!

Στο 90' σέντρα του Κουλιμπαλί, γυριστό του Μπεργκ, μπλόκαρε ο Λόπεθ.

Στο 91' ο Λέτο βρέθηκε απέναντι στο Λόπεθ, έκανε το πλασέ, αλλά ο Ισπανός μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

ΠΑΟ: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ (72’ Ρέις), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (28’ Χατζηγιοβάννης), Κλωναρίδης (59’ Λέτο) και Μπεργκ.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Καλί, Μπαλάφα (46’ Κωνσταντινίδης), Λινάρδο (65’ Παπαδόπουλος), Σουλέ, Μίλιεβιτς, Στόιτσεφ, Κάλβο (71’ Μαυριάς) και Σαρπόνγκ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69