tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κόκκινη στον ρατσισμό και στον...Λεβαδειακό από την Βέροια (σχόλια & φωτορεπορτάζ)

veria levadia pang

Επηρεασμένη αρνητικά από την διακοπή εμφανίστηκε η Βέροια στο ματς με τον Λεβαδειακό. Σχεδόν πάντα, οι διακοπές βγάζουν εκτός ρυθμού ομάδες που βρίσκονται σε φόρμα και ο κανόνας επαληθεύθηκε και στην περίπτωση της Βέροιας. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο, αν και καρδιοχτύπησαν τους φιλάθλους τους στο τέλος πήραν τη νίκη. Αν δεν δεχόντουσαν αμέσως μετά το δεύτερο γκολ τους τέρμα από τον Λεβαδειακό, τα πράγματα θα ήταν σίγουρα πιο εύκολα.

Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και οι μικροί που τους συνόδεψαν κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τα μπλουζάκια και τις κόκκινες κάρτες, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν και πανό με το μήνυμα «κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό».

Σταθερά πάνω από τους 3500 οι φίλοι της Βέροιας. Ο κόσμος είναι στο πλευρό της «Βασίλισσας» και αν συνεχίσει η ομάδα σε αυτό τον ρυθμό πιστεύουμε ότι θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους φίλους του αθλητισμού.

Αντίπαλος της Βέροιας βρέθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο πρώην παίκτης και αρχηγός της «Βασίλισσας» άλλαξε φανέλα το καλοκαίρι και βρίσκεται πλέον στην Λιβαδειά.

Αγρίεψε μετά το γκολ των φιλοξενούμενων ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. Και πώς να μην αγριέψει; Δεν πρόλαβε η ομάδα να χαρεί το δεύτερό της τέρμα και ήρθε η μείωση του σκορ που έβαλε ξανά τον Λεβαδειακό στο ματς.

Φρέσκαρε την επιθετική του γραμμή στις αρχές του β΄ μέρους ο Ισπανός τεχνικός βάζοντας πρώτα τον Μπεν στην θέση του Γεωργιάδη και στην συνέχεια τον Κατίδη στην θέση του Κάμπορα. Μετά την αλλαγή του Κάμπορα, σε θέση φορ πέρασε ο Μπεν.

Με νέο λουκ εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο επιθετικός της Βέροιας παρουσιάστηκε με ξυρισμένο κεφάλι.

Πρόβλημα στο πόδι έδειξε ότι είχε προς το τέλος του ματς ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει κάτι σοβαρό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69