tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη με τον Πανιώνιο η Βέροια

veria panionios

Τους πρώτους της βαθμούς έχασε στην έδρα της η Βέροια. Παραχώρησε ισοπαλία στον Πανιώνιο με 2-2 και δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιάννου αλλά η Βέροια με Κάμπορα και Ραούλ Μπράβο πήρε το προβάδισμα. Στις αρχές του β΄μέρους ο Γιάννου σημείωσε το 2-2.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή της μπάλας, βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως σημείωσε δυο γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1. Στο 10’ ο Βάσκες πάσαρε στα αριστερά στον Ντουμίτρου, αλλά ο τελευταίος έκανε άσχημο σουτ, αν και αμαρκάριστος, το οποίο κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Παπαδόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’. Ο Γιάννου είδε τον Καντιμοίρη έξω από το τέρμα του και με ψηλοκραμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 23' καλή στιγμή για τη Βέροια. Ο Ραούλ  έκανε ανάποδη κεφαλιά και ο Οικονόμου απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή

Στο 33’ ο Πανιώνιος είχε άλλη μια καλή στιγμή. Ο Μπουμάλ έκανε την συρτή σέντρα από δεξιά, ο Κολοβός πετάχτηκε με προβολή και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Στο 35' η  Βέροια άγγιξε την ισοφάριση. Ο Κάμπορα βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπαδόπουλο μετά από κάθετη του Μπαλάφα, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 38’ οι γηπεδούχοι έγραψαν το 1-1. Ο Κάμπορα κοντρόλαρε με το στήθος και με ανάποδο ψαλίδι από την καρδιά της περιοχής ισοφάρισε για τη Βέροια

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους, η Βέροια πήρε και το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, ο Ραούλ Μπράβο με ανάποδη κεφαλιά από κοντινή απόσταση έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε με αξιώσεις και στο 53’ έφτασε στο 2-2. Ο Κολοβός έβγαλε τον Γιάννου μόνο του απέναντι στον Καντιμοίρη και ο επιθετικός του Πανιώνιου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Μετά το 2-2 το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και χωρίς φάσεις. Στο 77' η Βέροια προσπάθησε με  σέντρα σουτ του Κάμπορα από πλάγια θέση αριστερά στην περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με δέκα παίκτες μετά τον τραυματισμό του Βέρτζου (είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές του).

Έστω και με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 86’ και στο 89’ και στις καθυστερήσεις με τον Μπεν χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Δημητριάδης, Κάλφογλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (54’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66’ Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79’ Γεωργιάδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41’ Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80’ Φιορίν), Αργυρόπουλος (88’ Πάνος), Οικονόμου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69