tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: "Ματς που δεν κερδίζεις, δεν πρέπει να τα χάνεις"

granero levadia

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέριο. Αναλυτικά δήλωσε: «Χωρίς να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, η ομάδα έπαιξε όσο χρειαζόταν να κερδίσει. Είχε 4 καθαρές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν ένα επικίνδυνο ματς, το παλέψαμε μέχρι τέλος, είχαμε πολλά εμπόδια μπροστά μας. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολή καλή αλλά με δυο ευκαιρίες δεχθήκαμε 2 γκολ. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά και έπαιξαν με δέκα παίκτες για ένα τέταρτο. Τέτοια ματς, αν δεν μπορείς να τα κερδίσεις, να μην τα χάνεις κιόλας. Ήθελα να δω την αντίδραση της ομάδας μου μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη».

Σε ερώτηση για το αν διαχειρίστηκε καλά την διακοπή η Βέροια, ο κ. Γκρανέρο διαφώνησε. «Δεν μπορούμε να έχουμε ακόμα την ομάδα που θα παίζει τέλεια και θα κερδίζει όλα τα ματς και θα προσφέρει πλούσιο θέαμα. Αν είχαμε τέτοια ομάδα θα ήμασταν πρώτοι. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δεν γίνεται να είσαι πάντα καλύτερος από τον αντίπαλο. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά δεν χάσαμε κιόλας».

Για το αν έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Μπεν, είπε ότι «ο Μπεν είναι παίκτης κλειδί, έρχεται από τραυματισμό αλλά δεν έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Μπεν δεν ήταν έτοιμος να δώσει τρία 90λεπτα. Έπρεπε ή να ξεκινήσει και να βγει κάποια στιγμή ή να παίξει αλλαγή».

Για την αλλαγή του Κάμπορα, απάντησε ότι «γνωρίζω καλά τι απόδοση μπορώ να πάρω από τον Κάμπορα. Έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά έχει κάποια ηλικία. Μακάρι να τον είχα 3-4 χρόνια νωρίτερα. Φαινόταν η κόπωσή του, περιμέναμε μέχρι το 74’ και εκεί πίστευα ότι έπρεπε να τον βγάλω. Μας δίνει πολλά αλλά πρέπει να εκτιμούμε τι μπορεί να μας δώσει».

Ικανοποιημένος ήταν μετά το ματς ο κ. Τερεζόπουλος, τεχνικός του Πανιωνίου. "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Βαθμό σε δύσκολη έδρα. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Η Βέροια προσπάθησε συνδυαστικό παιχνίδι της, μας είχε διαβάσει αλλά ελέγχαμε. Ενώ προηγηθήκαμε, ακολούθησε ένα μπλακ άουτ και βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1. Είπαμε ότι τα παιδιά έπρεπε να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν. Το έκαναν και θα μπορούσαμε στο δεύτερο μέρος να πετύχαμε κι άλλο γκολ. Όταν η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι".

Σε ερώτηση για τις πτώσεις παικτών του Πανιωνίου ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας είπε ότι έγινε πρώτη φορά και δεν έγινε εσκεμμένα. «Δεν υπήρχε δόλος. Λέμε καθημερινά ότι θεατρινισμοί δεν θα πρέπει να υπάρχουν».

Σε άλλη ερώτηση για τους πολλούς έλληνες παίκτες, ο κ. Τερεζόπουλος είπε ότι ο Πανιώνιος είχε την δυνατότητα να πάρει ξένους παίκτες αλλά προσπαθεί να δείξει ότι και με ελληνόπουλα μπορεί να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι η πιο ιστορική ομάδα και έπρεπε να είναι μέσα στις πρώτες τέσσερις ομάδες της χώρας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69