tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη η Βέροια στο Περιστέρι

atromitos veria amarantidis

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Βέροιας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες και με πολλά λάθη. Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο. Η καλύτερη στιγμή του ματς και η μοναδική κλασσική ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Παπάζογλου στο 28'. Από την άλλη πλευρά, η Βέροια δεν σημείωσε κάτι σπουδαίο επιθετικά. Δυο σουτ έξω από την περιοχή, του Μπεν και του Μπαργκάν, που πέρασαν άουτ ήταν οι καλύτερες στιγμές της.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του ματς στα πρώτα λεπτά του ματς αλλά βρήκαν απέναντί τους μια καλά στημένη Βέροια, με γρήγορες αντεπιθέσεις, η οποία ισορρόπησε μετά το δεκάλεπτο. Το πρώτο 25λεπτο ήταν μέτριο με λάθη και για τις δύο ομάδες στο χώρο του κέντρου και χωρίς απειλές στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, σημειώθηκε στο 28' για τον Ατρόμητο. Ο Παπάζογλου έκανε το σουτ στην κίνηση από πολύ πλάγια θέση και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Η πρώτη απειλή της Βέροιας καταγράφηκε στο 32' και ήταν ένα σουτ του Μπεν που πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τελικές προσπάθειες που δεν ανησύχησαν τον Καντιμοίρη ήταν ένα σουτ του Κοντοέ έξω από την περιοχή στο 33' με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Βέροιας και μια κεφαλιά του Παπάζογλου στο 37' με την μπάλα να περνάει μακριά από τα δοκάρια της Βεροιώτικης εστίας.

Ο Ατρόμητος ήταν πιο ζωηρός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και μπήκε στο ματς με δυο καλές φάσεις. Στο 54' πολύ καλή απευθείας εκτέλεση του φάουλ από τον Φυτανίδη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.Στο 55' ο Πίτου Γκαρσία μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά από κοντινή πλάγια θέση σούταρε άουτ.

Σε γενικές γραμμές, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Αρκετά λάθη και ελάχιστες καλές φάσεις στις δυο περιοχές.

Η πρώτη απειλή της Βέροιας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα άστοχο σουτ του Μπαργκάν έξω από την περιοχή στο 66'. Ο παίκτης της Βέροιας έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Μετά το 70' ο Χοσέ Γκρανέρο πέρασε στο ματς και τον Βούκιτς, μετά την αλλαγή του Καλτσά στο 62', με στόχο να φρεσκάρει την επίθεση της Βέροιας. Παρόλα αυτά η Βεροιώτικη επιθετική γραμμή δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του Ατρομήτου. Έτσι το ματς έμεινε στο 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Καρατζίκας, Καρσιώτης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιντες (67' Μπρίτο), Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (84' Φάμπιο), Καραμάνος (84' Τάτος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Καλί, Όστοϊτς, Βέρτζος, Μπατιόν, Βάσκες, Μπαργκάν, Μπεν (89' Βεργώνης), Εσπάρθα (62' Καλτσάς), Κάμπορα (71' Βούκιτς)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69