tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: «Δυνατό τεστ και το περάσαμε»

granero kerk

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση του βαθμού (0-0) στο Περιστέρι ενάντια στον Ατρόμητο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο.

«Σε κάθε τετραγωνικό του γηπέδου υπήρχε και μια δυνατή μονομαχία, οι δύο ομάδες δεν άφησαν η μία την άλλη να παίξουν ποδόσφαιρο. Για τους οπαδούς δεν ήταν και το πιο λαμπερό παιχνίδι.Παίζαμε με μια παραδοσιακή δύναμη. Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας και το περάσαμε» είπε για τον αγώνα και συνέχισε:

«Για να έχει αξία όμως ο βαθμός που πήραμε στο Περιστέρι πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας».

Ο Σα Πίντο

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο υποστήριξε ότι η Βέροια κατάφερε να καταστρέψει το παιχνίδι του Ατρόμητου, πετυχαίνοντας τον σκοπό της. Παράλληλα, ο προπονητής των Περιστεριωτών υπερασπίστηκε την επιλογή του να παρατάξει την ίδια 11άδα με το ματς με τη Skoda Ξάνθη, λέγοντας ότι αν έκανε αλλαγές θα χαλούσε η χημεία.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς θελαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ο αντίπαλος ήρθε για να μη χάσει. Κατάφερε να μας χαλασει το παιχνίδι.

Προσπαθούσαμε να κάνουμε αυτό που μπορούσαμε και ξερουμε καλά. Δε δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων αγώνων. Η αντίπαλη ομάδα ουσιαστικά δεν μας απείλησε, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αυτό που με απασχολεί είναι να βρω το λόγο που δε δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων ματς.

Η φυσική μας κατάσταση είναι καλή και αυτό φάνηκε. Δεν θα ήταν σωστό να αλλάξουμε την 11άδα της Ξάνθης γιατί θα χαλούσε η χημεία. Η Βέροια είναι δύσκολη ομάδα και επικίνδυνη. Είδατε ότι στον Παναθηναϊκό λίγο έλειψε να ισοφαρίσει».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69