tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου" - Περέιρα: "Ποια διαιτησία;"

Περήφανος δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο για την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Σήμερα θα μιλήσω λίγο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος επειδή η ομάδα μας ήταν σίγουρη, αισιόδοξη και στάθηκε με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο, με 11, με 10 και με 9 παίκτες».

Σε ερώτηση για την διαιτησία απάντησε ότι δεν σχολιάζει ποτέ την διαιτησία.

Για την αποβολή του Μπαλάφα σημείωσε: «Μίλησα με τον Σωτήρη, είπε ότι διαμαρτυρήθηκε, είχε έναν διάλογο ο οποίος δεν ήταν έντονος και από αυτό τον διάλογο ήρθε η δεύτερη κίτρινη».

Για τον αποκλεισμό του Μπεν υπογράμμισε: «Ο Μπεν μου είπε ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό, γι αυτό έκρινα σωστό να τον αφήσω εκτός».

Οι οπαδοί μας εκτίμησαν ότι η ομάδα βγήκε και έπαιξε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί διάβασαν το παιχνίδι και αναγνώρισαν την προσπάθεια. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα ώστε να έχουμε μια χρονιά που ο κόσμος θα διασκεδάζει με τον ποδόσφαιρο. Νιώθω περήφανος διότι σήμερα οι παίκτες μου αφομοίωσαν τις οδηγίες μου".

Σε ερώτηση για το πότε θα μπουν οι νέοι παίκτες απάντησε: «Ναι θα μπουν άμεσα. Ο Νέτο χρειάζεται λίγο χρόνο. Θα μας ενισχύσει και ο Καμπαγέρο, ο οποίος έρχεται δανεικός από την Κόρντοβα».

Ο Βίτορ Περέιρα τεχνικός του Ολυμπιακού δεν τοποθετήθηκε αλλά απάντησε ερωτήσεις.

Σε ερώτηση για την διαιτησία απάντησε: «Για να κερδίσεις πρέπει να είσαι καλύτερος. Ήμασταν καλύτεροι. Ο διαιτητής δεν έχει να κάνει κάτι. Εμείς κάναμε συνέχεια επιθέσεις και η Βέροια μόνο άμυνα».

Σε ερώτηση για το αν η διαφορά που πήρε εξασφαλίζει τον τίτλο είπε: «Όχι, είναι καλύτερα να είμαστε πρώτοι παρά δεύτεροι. Όμως έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια όπως το σημερινό. Ο αέρας μας δυσκόλεψε, το ίδιο και το γήπεδο. Είχαμε και μια ομάδα που έπαιξε συνέχεια άμυνα».

Σε ερώτηση αν η ηρεμία του Ολυμπιακού του έδωσε τη νίκη τόνισε: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Γίνεται συζήτηση για την διαιτησία. Παλέψαμε πολύ. Ο άνεμος και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας δυσκόλεψαν. Όπως και η αντίπαλος που έπαιξε με πίστη άμυνα. Έπρεπε να έχουμε ηρεμία. Ήταν δύσκολο παιχνίδι».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69