tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι ασχήμιες των φίλων του Ολυμπιακού, το πέναλτι που είδε μόνο ο Καραπαπάς και η ενόχληση του Περέιρα

veria osfp epeisodia

Σε ασχήμιες προχώρησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην ανάπαυλα. Απρόκλητα, έσπασαν καθίσματα και εξαπέλυσαν επίθεση κατά των ανδρών των ΜΑΤ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν έμειναν όμως μόνο στα καθίσματα. Επιδόθηκαν και σε πετροπόλεμο εναντίον των ΜΑΤ και μόνο όταν η αστυνομική δύναμη οπισθοχώρησε, σταμάτησε η ρίψη καθισμάτων και πετρών. Υπήρξαν και κάποιοι θαρραλέοι που πήδηξαν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά όταν κυνηγήθηκαν από την αστυνομία το έβαλαν στα πόδια και επέστρεψαν στις κερκίδες.

Έξαλλος έγινε ο παίκτης της Βέροιας μετά την αποβολή του ο Ρομπέρτο Μπατιόν στο ματς με τον Ολυμπιακό.Ο Αργεντινός μέσος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (για φάουλ) και άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά προς τον διαιτητή, προσποιούμενος ότι χειροκροτεί τους οπαδούς της Βέροιας. Εκείνοι... έπιασαν το υπονοούμενο που άρχισαν να χειροκροτούν δυνατά, ειρωνευόμενοι και αυτοί με τη σειρά τους τον ρέφερι από την Αργολίδα. Η κίνηση αυτή, αλλά και η 2η αποβολή παίκτη των γηπεδούχων (είχε προηγηθεί αυτή του Μπαλάφα στο 12') έφερε ακόμη περισσότερα νεύρα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μανιάτη να ζητάει τον λόγο από τον παίκτη της Βέροιας. Οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν «γαλλικά» και έφτασαν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια, ωστόσο τελικά η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Στην Βέροια βρέθηκε ο Ζήσης Βρύζας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σε μια εβδομάδα τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ το ματς στη Βέροια ήταν από τις πιο επικίνδυνες εξόδους του Ολυμπιακού. Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου του Βορρά», Ζήσης Βρύζας, θέλησε να δει από κοντά τους Πειραιώτες.

Για πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος σε μαρκάρισμα του Μπαργκάν διαμαρτυρήθηκε στους δημοσιογράφους της Βέροιας ο κ. Καραπαπάς, υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού. Το στέλεχος του Ολυμπιακού προσπάθησε να αντικρούσει τα επιχείρημα της Βεροιώτικης πλευράς για σφαγιαστική διαιτησία και επικαλέστηκε την φάση του Μπαργκάν. Τελικά, ήταν ο μόνος που είδε πέναλτι σε αυτή την φάση, αφού το μαρκάρισμα είναι καθαρό.

Ενοχλήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε για την διαιτησία. Το μόνο που είδε ο κ. Περέιρα ήταν μια ομάδα να κάνει συνέχεια επιθέσεις και μια άλλη να κάνει συνέχεια άμυνα. Έτσι, σύμφωνα με το σκεπτικό του, δεν έχει καμιά σχέση ο διαιτητής. Το πιο τραγικό επιχείρημα που χρησιμοποίησε προπονητής για να δικαιολογήσει το "σπρώξιμο" που είχε η ομάδα του από διαιτητή. Η ενόχληση του κ. Περέιρα ήταν τέτοιο που επανέλαβε 3-4 φορές ότι η Βέροια έπαιζε μόνο άμυνα. Το ότι χρειάστηκε να αποβληθεί άδικα παίκτης της στο 12', αποβολή - εφεύρεση, το προσπέρασε.

..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69