tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συντριβή της Βέροιας στα Γιάννενα

veria pas ben

Την συντριβή γνώρισε στα Γιάννενα η Βέροια. Χωρίς να προβάλλει σθεναρή αντίσταση, έχασε με 4-1. Το ματς κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι με στημένες φάσεις σημείωσαν τέσσερα γκολ και "καθάρισαν" εύκολα το ματς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για την Βέροια. Η άμυνα της έμπαζε και δέχθηκε τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις ενώ επιθετικά φάνηκε λίγο. Ο ΠΑΣ μπήκε στο ματς με άγριες διαθέσεις και μόλις στο 4' δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Καντιμοίρη να διώχνει το σουτ του Τσουκαλά.

Στο 8' οι γηπεδούχοι έγραψαν το 1-0 με τον Τσουκαλά! Ο Τσάβες εκτέλεσε φάουλ, ο Καντιμοιρης έδιωξε με γροθιές κι από κοντά ο μέσος των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 15' ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καντιμοίρης έκανε άσχημη έξοδο και η μπάλα κατέληξε στον Μανιά που σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και τρίτο τέρμα. Στο 18', μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά ο Τζημόπουλος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28' ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάβες να "τροφοδοτεί" τον Κοροβέση που από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 35' οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τέταρτο γκολ. Ο Τζημόπουλος νίκησε ξανά τον Καντιμοίρη με κοντινό πλασέ ύστερα από φάουλ από δεξιά.

Στο 45' η Βέροια μείωσε το σκορ. Ο Βεργώνης ύστερα από σέντρα του Μπεν από δεξιά, έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι και μειωσε σε 4-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο ΠΑΣ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μετά από όμορφη συνεργασία ο Τσάβες βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε.

Από εκεί και μετά η Βέροια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος δεν της επέτρεψε να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει απειλές. Στο 73' είχαμε ένα σουτ του Ντουμίτρου που πέρασε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Καλτσά στο 78'. Στο 80' ο Μπεν προσπάθησε με απευθείας φάουλ να νικήσει τον Βελλίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μπλόκαρε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (83' Γιάκος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες (70' Ακόστα), Ντάσιος

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (46' Βάσκες), Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Τάτος (66' Κάμπορα), Ναζλίδης (63' Ντουμίτρου)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69