tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: "Η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη" - Πετράκης: "Κάναμε σπουδαία εμφάνιση"

granero panaitolikos

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο προπονητής της Βέροιας Κάρλος Γκρανέρο στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για την αγωνιστική φιλοσοφία του και τον τρόπο που δουλεύει και σημείωσε ότι η ομάδα της Ημαθίας δέχεται εύκολα γκολ από στημένες φάσεις στον δεύτερο γύρο παρότι στον πρώτο γύρο είχε δεχτεί μόλις ένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρανέρο:

«Όταν μια ομάδα καταφέρνει στο 16' να χάνει 3-0 με πανομοιότυπες φάσεις, αυτό είναι ένα τελειωτικό χτύπημα για τη δουλειά που κάναμε όλη τη βδομάδα για το παιχνίδι. Το να χάνεις το παιχνίδι από στημένες φάσεις δείχνει ότι η ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένη και δεν έχει μπει καν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σε αποσυντονίζει, σε κάνει να σκέφτεσαι πώς να αλλάξεις την κατάσταση και θες να βγάλεις όλη την ενδεκάδα.

Εμείς έπρεπε να μείνουμε ψύχραιμοι και να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε στο β' ημίχρονο. Νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη στο β' αλλά ο αντίπαλος είχε πάρει σημαντική διαφορά από το πρώτο ημίχρονο μέσα από τη δική του καλή δουλειά.

Όταν μια ομάδα θέλει να διεκδικεί υψηλούς στόχους δεν μπορεί να χαρίζει παιχνίδια όπως κάναμε εμείς σήμερα. Πρέπει να συνέλθουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να επαναφέρουμε σιγά σιγά την καλή εικόνα που είχαμε.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, μου αρέσει η φιλοσοφία του, είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά».

Για το γεγονός ότι η Βέροια αγωνίστηκε πάλι με τρία στόπερ: «Είμαστε ακόμα μια ταπεινή ομάδα και ίσως για φέτος πιάσαμε ταβάνι».

Για το αν είχε μελετήσει το ότι ο ΠΑΣ σκοράρει από στημένα: «Το δυνατό μας σημείο στον πρώτο γύρο ήταν ότι δε δεχόμασταν εύκολα γκολ από στημένες φάσεις. Στο δεύτερο γύρο όμως, παρά το γεγονός ότι έχουμε την ίδια συνοχή και δουλεύουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα, είμαστε καταστροφικοί».

petrakis pas

Ο Πετράκης

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την επιβλητική νίκη κόντα στη Βέροια ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης που χαρακτήρισε σπουδαία την εμφάνιση του "Άγιαξ" της Ηπείρου και ευχαρίστησε τον κόσμο για την βοήθεια παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Σπουδαία μέρα για μας σήμερα. Νομίζω ότι αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας που σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, κακό γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα κάνανε μια σπουδαία εμφάνιση στο πρώτον ημίχρονο, πέτυχαν 4 γκολ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ χωρίς ο αντίπαλος να απειλήσει.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την Τετάρτη, μας βοήθησε.

Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το ματς γιατί έχουμε αγώνα το Σάββατο με τον Λεβαδειακό.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Αλεξίου για τη φυσική κατάσταση των παικτών αλλά μιλώ πάντα ως τιμ.

Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν οι στόχοι, σχολίασε: «Είναι εύκολο να λέμε πράγματα. Είναι σημαντικό που η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα και είναι πολύ ανταγωνιστική. Το θέμα είναι στο τέλος να είμαστε καλά. Αν αυτό γίνεται με ακολουθία, προφανώς και στο τέλος θα είμαστε καλά».

Για το αν υπάρχει θέμα ρεβάνς με Λεβαδειακό μετά το 0-4 του α΄ γύρου: «Κανένα θέμα γοήτρου με Λεβαδειακό. Στον πρώτο γύρο εμείς κάτι δεν κάναμε καλά, κάτι έκανε καλά ο Λεβαδειακός και κέρδισε. Τώρα είναι διαφορετικό παιχνίδι».

Για τις εντάσεις με παίκτες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς με Κέρκυρα: «Εντάσεις πάντα υπάρχουν μέσα στο γήπεδο αλλά αυτό συμβαίνει μια φορά. Δεύτερη όχι. Πιστεύω να μην επαναληφθεί».

Πηγή: http://www.passports.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69