tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ατρόμητος: Τέλος ο Σα Πίντο, με Κορακάκη στην Βέροια

atromitos veria amarantidis

Ένα γύρο πρωταθλήματος άντεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου. Ο Πορτογάλος τεχνικός η αλήθεια είναι πως βρισκόταν με την... πλάτη στον τοίχο λόγω των κακών εμφανίσεων των «κυανόλευκων», ειδικά το τελευταίο δίμηνο, και η χθεσινή (4/2) ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ,. Καραϊσκάκης» αποτέλεσε το.., κύκνειο άσμα του στη τεχνική ηγεσία του «αστεριού».

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, που είχε κάνει ντεμπούτο στη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπικού στον α' γύρο του πρωταθλήματος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό υποβάλλοντάς του παραίτηση. Ο τελευταίος την έκανε αποδεκτή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Συνάντηση με τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.. Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα την πορεία της ομάδας μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Με Κορακάκη υπηρεσιακό στη Βέροια

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας τη Βέροια. Στο ματς αυτό οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με υπηρεσιακό τεχνικό τον προπονητή της Κ- 20 ετών ομάδας του «αστεριού», Γιώργο Κορακάκη, οποίος είχε κάτσει στον πάγκο και φέτος, στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών, όταν τότε είχε αποχωρήσει ο Γιώργος Παράσχος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69