tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήρε βαθμό στην εκπνοή η Βέροια (φωτογραφίες)

 Τον βαιθμό της ισοπαλίας, με πέναλτι στις καθυστερήσεις, πήρε στον Βόλο η Βέροια. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, πήραν στο τελευταίο δεκάλεπτο το προβάσισμα αλλά η Βέροια στην εκπνοή πήρε τον βαθμό. Αγωνιστικά, η "Βασίλισσα" δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της. Δεν κατάφερε να ελέγξει το ματς και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές απειλές. Παρόλα αυτά, έμεινε στο ματς και πήρε τον βαθμό.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο απειλητικοί. Στο 7’ και στο 18’ ο Τζοβάρας επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή, το πρώτο κατέληξε άουτ, το δεύτερο αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βελλίδη. Στο 19’, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζιώρας έπιασε ένα βολέ αλλά αποκρούστηκε και αυτό σε κόρνερ.

Κόντρα στην ροή του ματς, η Βέροια άνοιξε το σκορ. Στο 30’ ο Μούργος εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά, δημιουργήθηκε μια σύγχυση στα καρέ της Νίκης, η μπάλα έφτασε μετά από κόντρες στον Γιακουμάκη ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Η χαρά της Βέροιας δεν κράτησε πολύ. Στο 36’ η Νίκη έφτασε στην ισοφάριση. Ήταν μια σέντρα από δεξιά του Πάνου, στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά ο Τζοβάρας και έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 46’ ο Τζιώρας μπήκε από δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στον Τζοβάρα αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Στο 55’ η Βέροια είχε μια φάση για γκολ όταν ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι έφτασαν πάλι κοντά στο γκολ. Μετά από σέντρα, ο Βελλίδης έχασε την μπάλα, ο Τζιώρας έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά και πάλι η κατάληξη ήταν άουτ.

Στο 74’ ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει. Μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Πασάς έπιασε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από τον Μπάγιτς σε κόρνερ. Ο Πόζογλου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Περδίκης έκανε σουτ από πολύ κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 81’ τα σέντερ μπακ της Βέροιας δεν απομάκρυναν αποτελεσματικά, η μπάλα στρώθηκε στον Τσουκαλά ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-1.

Στις καθυστερήσεις, η Βέροια σε ανατροπή του Πασά κέρδισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς κι έγραψε το 2-2.

Διαιτητής: Αντωνίου (Σταΐκος, Κουκούμης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (Μέτσε), Τζιώρας, Ροχάνο (90' Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84’ Ντίνας), Ράμος (60’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70’ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (60’ Πόζογλου).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69