tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε με κατεβασμένα χέρια από τον ΠΑΟΚ η Βέροια

veria paok 1234

Την ήττα με 1-3 γνώρισε από τον ΠΑΟΚ η Βέροια. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα καταστροφικό. Δέχθηκε τρία γκολ σε τέσσερις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ και τέθηκε νοκ άουτ από το πρώτο ημίχρονο.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Η Βέροια έκανε ένα καταστροφικό ημίχρονο, δέχθηκε τρία γκολ χωρίς να απειλήσει και βρέθηκε εκτός αγώνα πολύ νωρίς.

Στην πρώτη ευκαιρία του ματς, στο 10', ο Πέρειρα με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Σκόνδρα έγραψε το 0-1. Στο 14' η Βέροια προσπάθησε με τον Νέτονα ισοφαρίσει. Ο Νέτο εκτέλεσε απεθείας φάουλ αλλά ο Ιτάνζ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 21' είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ απ' τα δεξιά, αρχικά ο Μακ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Βίτορ αλλά αυτός αιφνιδιάστηκε και το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 28' ΠΑΟΚ έγραψε το 0-2. Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ απ' τα δεξιά και οι Μιγκέλ Βίτορ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας.

Στο 34' μετά από σέντρα του Ντουμίτρου από τα δεξιά, ο Βεργώνης έπιασε το σουτ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 42' ο ΠΑΟΚ έγραψε το 0-3. Ο Νομπόα με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Σκόνδρα απ' τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζινάρ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δεύτερο μέρος με δυο καιρίες. Στο 48' σουτ του Γκολάσα μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 52' τετ α τετ του Μακ από τα αριστερά, ο οποίος προσπάθησε να περάσει και τον Τζινάρ αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας μπλόκαρε την μπάλα.

Η Βεροια είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο 54΄ με κεφαλιά του Ναζλίδη εξ επαφής, μισό μέτρο από την εστία αλλά αυτή πέρασε άουτ.

Στο 61', ο Νικόλα Ντουμίτρου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι εγραψε το 1-3.

Στο 71' ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ από τον άξονα, ο Βεργώνης έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Ιτάνζ

Στο 78' ο Γεωργιάδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 90' ο Ντουμίτρου έκανε το σουτ μόνος μέσα από την περιοχή αλλά  μπάλα πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Γεωργιάδης, Χαρίσης)

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Βέρτζος, Βεργώνης, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπαργκάν (53' Ναζλίδης), Τάτος (53' Κάμπορα), Μπεν (73' Γεωργιάδης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης (84' Κίτσιου), Σκόνδρας, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα, Μακ (81' Πόζογλου), Περέιρα, Παπαγιαννόπουλος. (90' Πούγγουρας)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69