tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: "Ίσως βάλαμε ψηλά τον πήχη" - Αναστασιάδης: "Θεού δώρο το γρήγορο γκολ"

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της Βέροιας στο πρώτο μέρος ήταν στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της "Βασίλισσας" Χοσέ Γκρανέρο. "Ήμασταν αισιόδοξοι γι αυτό το ματς και πιστέψαμε ότι αν κερδίζαμε θα μπορούσαμε να πάμε ψηλότερα στην βαθμολογια. Η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ήμασταν αδύναμοι, κακοί στην άμυνα και δεχθήκαμε γρηγορα γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό αλλά παραμένουμε με την λύπη της κακής εικόνας στο πρώτο ημίχρονο που καθόρισε το αποτέλεσμα. Πέρα από το γκολ μας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την ευκαιρία του Ναζλίδη αλλά κι άλλες που αν έβρισκαν στόχο ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι στο ματς. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να οριοθετήσουμε νέους στόχους και το πώς θα καταφέρουμε να φέρουμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα στο τέλος της χρονιάς".

Σε ερώτηση για την κακή αμυντική γραμμή απάντησε: "Με στεναχωρεί και με κάνει απαισιόδοξο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να λειτουργεί η άμυνα και οι μεγάλες ομάδες χτίζονται από εκεί. Δεχόμαστε εύκολα γκολ. Ίσως εγώ, ίσως εσείς, ίσως η περιρέουσα ατμόσφαιρα μας έκανε να ανεβάσουμε πολύ ψηλά τον πήχη και να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης σχολιάζοντας το ματς, δήλωσε μετά το παιχίδι: "Σήμερα ήμασταν καλοί. Στο πρώτο μέρος δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Το γρήγορο γκολ ήταν Θεού δώρου, λύνει τα πόδια, ανεβαίνει η ψυχολογία. Και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήμασταν ωραίοι. Τα στοιχεία ήταν καλά κι εκεί αλλά το ματς έγινε θρίαμβος για τον αντίπαλο. Δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ. Σήμερα έγινε. Παρά τα προβλήματα, ανταπεξήλθαμε. Η Βέροια έχει πολύ καλούς παίκτες. Είναι δύσκολη αντίπαλος για τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Γι αυτό έπρεπε εμείς να πάμε όλοι μαζί".

Σε ερώτηση για το πότε μπορεί να αλλάξει το κλίμα είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη πίεση. Πρέπει να κερδίσει τον κόσμο. Αυτός σε πάει ψηλά. Οι μόνοι που μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε και υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση. Το αγωνιστικό κομμάτι φέρνει τον κόσμο και αυτός τον διώχνει".

Σε ερώτηση για την ανακοίνωση συνδέσμου για κινήσει που μειώνουν παίκτες απάντησε: "Δεν είναι αληθές. Πρέπει να ενημερώνονται πριν βγάλουν ανακοίνωση".

Σε ερώτηση για τον Βρύζα απάντησε: "Εμείς φταίμε και σε αυτό. Αν εμείς κερδίζαμε δεν θα υπήρχε θέμα Βρύζα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69