tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Τριάρα" της Βέροιας στον Πανσερραϊκό (φωτογραφίες)

Με "τριάρα" επί του Πανσερραϊκού επέστρεψε στις νίκες η Βέροια. Η "Βασίλισσα" αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15λεπτα κάθε ημιχρόνου, ήταν καλύτερη και εκτός από τα τρία γκολ είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο πρώτο μέρος, ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 12' όταν μετά από κάθετη πάσα, ο Παπαβασιλείου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη αλλά πλάσαρε άουτ.

Μετά το τέταρτο η Βέροια πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 17' άνοιξε το σκορ. Μετά από συνεργασία έξω από την περιοχή, ο Πόζογλου μπήκε από δεξιά, έκανε ένα σουτ σχεδόν πάνω στην γραμμή του άουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και έφτασε τρεις φορές κοντά στο 2-0. Στο 20' ο Μούργος έκανε σουτ, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού, στρώθηκε στον Γιακουμάκη ο οποίος από το σημείο του πέναλτι επιχείρησε σούταρε άουτ. Στο 25' η Βέροια βγήκε στην επίθεση από αριστερά, ο Γιακουμάκης "έσπασε" την μπάλα στην περιοχή στον Πόζογλου αλλά το σουτ του τελευταίου από κοντά κατέληξε άουτ. 

Ο Πανσερραϊκός στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να πατήσει περιοχή. Είχε δυο επικίνδυνα σουτ του Κανίς έξω από την περιοχή που κατέληξαν όμως άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και απείλησαν την Βέροια. Στο 50' ο Κανίς έκανε και πάλι σουτ εξω από την περιοχή αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 51' ο Ζέρης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Βελλίδης απόκρουσε αλλά ο Γιανναράκης δεν πλάσαρε καλά μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Βέροιας, Στο 59' μετά από γέμισμα στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας, ο Ζέρης βγήκε μόνος απένανι στον Βελλίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας μπλόκαρε.

Η Βέροια μετά το 60' έγινε πιο κινητική επιθετικά και έφτασε στο γκολ. Στο 66' ο Πασάς γύρισε το κορμί του κι έκανε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70' η μπάλα έφτασε στον Γαβριηλίδη μέσα στην περιοχή, μετά από μεταβίβαση του Μπουκουβάλα, ο μέσος της Βέροιας έκανε το σουτ από κοντά και σημείωσε το 2-0.

Στο 83' ο Ζέρης έκανε μια προβολή από κοντά αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.

Στο 84' η Βέροια έδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα στη νίκη της. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σκόνδρας με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιμεντερίδης

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86' Δημόπουλος), Μαραγκός, Σκόνδρας, Οικονόμου (86' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (63' Παπαχρήστος), Μούργος (81' Ράμος), Πασάς, Γιακουμάκης (81' Φοφανά).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Κατσικάς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Φουάσης, Ζέρης, Μαρκιόνι, Κρητικός (74' Μέσι), Εππάς, Ανάκογλου (74' Τσιμίκας), Κανίς, Παπαβασιλείου (60' Κόνσι).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69