tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πασάς: «Εχω ταιριάξει στη Βέροια, όταν σκοράρω ανεβαίνει η ψυχολογία μου»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Γιάννης Πασάς, και μίλησε για την ομάδα της Ημαθίας, τη μάχη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, σχολίασε την προσπάθεια αναγέννησης του Ηρακλή, την κατάσταση που βρίσκεται ο Αρης αλλά και τις επιλογές της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πρώτος στόχος είναι να ανέβει η ομάδα και μετά κοιτάμε τους προσωπικούς στόχους. Στη Βέροια παίζω στην κορυφή της επίθεσης, στις προηγούμενες ομάδες μου έπαιζε κυρίως στα άκρα. Η Βέροια φαίνεται πως βρίσκεται τα πατήματά της, ανεβαίνει η ψυχολογία, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και έτσι πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Ολα αυτά βέβαια έρχονται μέσα από την σκληρή δουλειά».

Για τα γκολ που πετυχαίνει: «Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά, όταν σκοράρω πάντα ανεβαίνει η ψυχολογία μου. Εδώ έχουμε ταιριάξει με τα παιδιά, γνωριζόμαστε καιρό και παίζει φυσικά ρόλο η χημεία που έχεις σε κάθε ομάδα».

Για τον Δερμιτζάκη: «Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε κόουτς τον Δερμιτζάκη, αλλά και όλα το προπονητικό τιμ, ξέρουμε πως όλοι θα μας βοηθήσουν».

Για το αν η Βέροια είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ 1: «Δεν ξέρω αν είμαστε ομάδα Σούπερ Λιγκ 1 αλλά ξέρω πως εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και αυτοί εμένα και αυτό βοηθάει πολύ στην καλή πορεία της ομάδας. ξέρουμε πως θα παλέψουμε, θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον κι αυτό μας κάνει ακόμη καλύτερους. Αυτά που βγαίνουν στο γήπεδο, τα δουλεύουμε στην προπόνηση γι΄αυτό και φαίνονται».

Για το σύστημα ανόδου: «Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, παλεύεις 32-34 ματς για να βγεις πρώτος και να μην είσαι σίγουρος αν θα ανέβεις. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό αλλά εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Για τον ανταγωνισμό στη Σούπερ Λιγκ 2: «Είμαστε 4-5 ομάδες που θα πάμε μέχρι τέλους, αλλά κοιτάμε κυρίως την ομάδα μας και όχι τους ανταγωνιστές μας. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για τον Ηρακλή και την προσπάθεια αναγέννησης: «Εχει μεγάλη προσπάθεια, έχει τον κόσμο δίπλα του παντού, μακάρι να βρει τον δρόμο του. από ό,τι φαίνεται, έχουν μπει οι βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα».

Για τον Αρη: «Εχει ένα πολύ καλό σύνολο, εξαιρετικούς παίκτες, αλλά έχει χάσει την ταυτότητά του. Στην αρχή έλεγες πως η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, τώρα δεν ξέρω γιατί έχει αλλάξει αυτό. Ισως να υπάρχει πίεση, έρχονται και τα αρνητικά αποτελέσματα. Θα τον βρει τον δρόμο του ο Αρης».

Για το αν έχει αδικήσει τον εαυτό του με κάποιες επιλογές: «Δεν θα το έλεγα, στις στιγμές που τις έκανα. Θα μπορούσαν να ήταν και διαφορετικά πράγματα».

Για τον Παναιτωλικό: «Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει καλύτερο Παναιτωλικό, στρώνει, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, φαίνεται πως έχει βρει τον ρυθμό του, τα πατήματά του, είναι καλή ομάδα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69