tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνέχισε νικηφόρα η Βέροια - Καρδιοχτύπησε στο τέλος από τον Θεσπρωτό (Στιγμιότυπα και φωτογραφίες)

Άλλη μια νίκη σημείωσε η Βέροια. Επικράτησε με 2-1 του Θεσπρωτού, σε ένα ματς που καρδιοχτύπησε τους θεατές στο τέλος. Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε με 2-0, έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο τέρμα και στον αντίποδα, δέχθηκε γκολ. Με το σκορ στο 2-1 και τον Θεσπρωτό να πιέζει, το ματς στο φινάλε του ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς (Δείτε στιγμιότυπα).

Στο πρώτο μέρος η Βέροια κυριάρχησε και έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική κατοχή μπάλας, έβγαλαν στο παιχνίδι τους πολλούς αυτοματισμούς, έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ αλλά σημείωσαν μόλις ένα τέρμα.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Βέροια απειλούσε την αντίπαλη εστία. Στο 10’ σουτ του Πεταυράκη έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παππάς. Στο 18’ ο Πασάς μπήκε στην περιοχή από πλάγια αλλά ο Παππάς έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

Στο 23’ ο Μούργος επιχείρησε σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 29’ μετά από κόρνερ ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά, ο Παππάς απόκρουσε, ο Γιακουμάκης προσπάθησε με δεύτερη προσπάθεια αλλά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 30’ στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Σκόνδρα αλλά από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Το σκορ άνοιξε στο 32’. Ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού έδιωξε την μπάλα πάνω σε αμυντικό του, ο Φοφανά που κυνήγησε την φάση κέρδισε την μπάλα και σε άδειο τέρμα έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο μια φορά. Στο 44’, σε αντεπίθεσή τους, ο Κωνσταντίνου βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης, σούταρε στην κλειστή γωνία του Βελλίδη, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο αλλά ο Θεσπρωτός πήρε μέτρα στο γήπεδο και ανέβηκε ψηλότερα.  Η Βέροια έψαξε το δεύτερο τέρμα για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και στο 47’ είχε μια βολίδα του Μπλέτσα έξω από την περιοχή αλλά ο Παππάς απόκρουσε.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 60’. Ο Πεταυράκης έκανε την σέντρα, ο Γιακουμάκης έπιασε αέρα και ο Πασάς που ακολουθούσε με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0.

Η επιθετική γραμμή της Βέροιας συνέχισε να έχει έντονη δραστηριότητα και στο 74’ ο Κουάτεγκ έβγαλε με πάσα μόνο τον Πασά αλλά ο φορ της Βέροιας πλάσαρε άουτ.

Παρά το 2-0, οι φιλοξενούμενοι δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και στο 77’ βρέθηκαν κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Μπουκουβάλας έδιωξε με το κεφάλι, η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστα Σαραντίδη μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 82’ όμως ο Θεσπρωτός μείωσε. Μετά από κόρνερ του Ραμίερεζ, ο Βασιλακάκης πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Θεσπρωτός πίεσε στα τελευταία λεπτά αλλά η Βέροια είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 94', μετά από έξοδο του Παππά, ο Ορφανίδης σούταρε από πολύ μακριά σε άδειο τέρμα αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 96' σε αντεπίθεση της Βέροιας, ο Καπνίδης έφυγε μόνος, πέρασε και τον τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολυχρόνης (Μηνούδης, Βρούζος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (86’ Μουχάλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Φοφανά (72’ Ορφανίδης), Μούργος (72’ Κουάτεγκ), Πασάς (84’ Δημόπουλος), Γιακουμάκης (89' Καπνίδης),

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Βαλιέντε, Γώγος, Βασιλακάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου (67’ Γεωργούσης), Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Ραμίρεζ (84’ Βαταμίδης), Σαραντίδης.

Δείτε τις δηλώσεις των δυο προπονητών

Αποτελέσματα

Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου 1-1
Ολυμπιακός Β – Νίκη Βόλου 2-0
Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 1-3
Ηρακλής – Καβάλα 1-2
Βέροια – Θεσπρωτός 2-1
Απόλλων Πόντου – Ξάνθη 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός 2-0
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β 0-0

Η βαθμολογία

1. Βέροια 33 (14 ματς)
------------------------
2. ΑΕΛ 27 (14 ματς)
3. Ξάνθη 24 (12 ματς)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 22 (10 ματς)
5. Ολυμπιακός Β' 21 (14 ματς)
6. Αλμωπός Αριδαίας 21 (14 ματς)
7. Νίκη Βόλου 19 (14 ματς)
8. Θεσπρωτός 18 (14 ματς)
9. Ηρακλής 16 (12 ματς)
10. Πιερικός 14 (15 ματς)
11. ΠΑΟΚ Β' 14 (11 ματς)
12. Τρίκαλα 13 (12 ματς)
13. Απόλλων Πόντου 13 (14 ματς)
------------------------------
14. Πανσερραϊκός 13 (12 ματς)
15. Απόλλων Λάρισας 10 (14 ματς)
16. Ολυμπιακός Βόλου 10 (13 ματς)
17. Καβάλα 9 (12 ματς)

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69