tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με "χτυπήματα" έξω από την περιοχή, η Βέροια κέρδισε και τον ΠΑΟΚ Β' (βίντεο, φωτογραφίες)

 Την 8η  σερί νίκη της σημείωσε η Βέροια. Το Σάββατο το απόγευμα επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ Β' και συνεχίζει να απολαμβάνει την πρωτιά του βαθμολογικού πίνακα μακριά από τους διώκτες της. Η "Βασίλισσα" σημείωσε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με εκτέλεση φάουλ και πήρε το τρίποντο απέναντι στους μαχητικούς κι επικίνδυνους νεαρούς του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και το ματς ήταν ισορροπημένο. Έλλειψαν όμως οι τελικές προσπάθειες μέσα στις δυο περιοχές. Σε αυτό το διάστημα, η Βέροια αν και δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία, πήρε το προβάδισμα. Στο 31’ ο Κάτσε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μετά από πάτημα – στρώσιμο του Μούργου σε εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Ταλιχαμίδη κι έγραψε το 1-0.

Η Βέροια απείλησε άλλες τρεις φορές, δυο με δυνατά σουτ του Πασά έξω από την περιοχή στο 13’ και το 41’ (μπλόκαρε και τις δυο φορές ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ) και μια με κεφαλιά του ίδιου παίκτη που πέρασε άουτ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ είχε δυο φάσεις για γκολ με κεφαλιές, μετά από σέντρες από δεξιά, μια με τον Πανίδη στο 15’ και μια με τον Τσαούση στο 44’ αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε και στις δυο περιπτώσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έπαιξε ψύχραιμα για να διατηρήσει το προβάδισμά της και έψαξε ένα τέρμα ακόμη με αντεπιθέσεις.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησε να βάλει την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας και στο 67’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με βολές του Γαϊτανίδη από κοντά, σουτ που αποκρούστηκε από τον Βελλίδη.

Στο 69’ η Βέροια σε μια αντεπίθεσή της έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Πασάς μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Το 2-0 σημειώθηκε στο 71’. Ο Μούργος με απευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 82’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή φάση, όταν ο Γιακουμάκης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε.

Στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ μείωσε με κεφαλιά του Φασίδη, μετά από κόρνερ του Γαϊτανίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Λιόντος, Διαμάντης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (64’ Οικονόμου), Μούργος (86’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (80’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης. Φοφανά (64’ Πόζογλου), Πασάς (80’ Καπνίδης).

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχαμίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος (78’ Καλουτσικίδης), Μελετίδης, Σαλαμούρας (61’Γαϊτανίδης), Τσαούσης (73’ Τσοπούρογλου), Τζίμας (61’ Φασίδης), Πανίδης (61’ Σμυρλής), Ουεντράγκο.

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69