tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισοπαλία παραχώρησε στην Λάρισα η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με την Λάρισα. Η "Βασίλισσα" αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφτασε στην ισοφάριση, είχε τις ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο τέρμα, Μάλιστα, στο φινάλε κινδύνευσε να δεχθεί δεύτερο τέρμα και να χάσει το ματς.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο. Η Βέροια κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το πάνω χέρι στο σκορ. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν ψυχωμένα στο ματς και στο πρώτο κιόλας λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία. Ο Μούργος από κοντά έκανε ένα σουτ που χτύπησε στο δοκάρι, η μπάλα γύρισε στον Φοφανά αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Ότι δεν έκανε η Βέροια, το έκανε η Λάρισα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκοτζαμανίδης με κεφαλιά από την μικρή περιοχή σημείωσε το 0-1.

Μετά το γκολ η Λάρισα κλείστηκε πίσω και η Βέροια πίεσε για το γκολ.  Στο 18’ ο Γιακουμάκης έκανε μια παράλληλη συρτή σέντρα, αλλά ο Πασάς δεν πρόλαβε με προβολή να σκοράρει.

Στο 21’ η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ του Μούργου, ο Γαβριηλίδης κέρδισε δυο μάχες στον αέρα, οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να απομακρύνουν και ο Πασάς από κοντά σημείωσε το 1-1.

Στο 32’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Ο Πασάς μπήκε από αριστερά, έκανε το σουτ, ο Θεοδωρόπουλος απόκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Γαβριηλίδη, επιχείρησε νέο σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαρισας απόκρουσε.

Στο πρώτο μέρος, είχαμε άλλη μια καλή φάση, αυτή την φορά για την Λάρισα. Ήταν ένα σουτ του Νικολιά μέσα από την περιοχή που αποκρούστηκε από τον Βελλίδη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε. Οι δυο ομάδες ανοίχτηκαν για το γκολ και ο ρυθμός ανέβηκε.

Η Βέροια είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Στο 56’ σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Παπαγεωργίου τράβηξε και έριξε κάτω τον Γιακουμάκη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεση στο κέντρο της εστίας ο Πασάς και ο Θεοδωρόπουλος απόκρουσε με το πόδι.

Στο 87’ ο Καπνίδης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση στην περιοχή της Λάρισας, βγήκε μόνος με το τέρμα, αλλά από πολύ πλάγια θέση, πλάσαρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε και η Λάρισα στο 90’ Ο Όγκμποε βγήκε μόνος με τον Βελλίδη αλλά πλάσαρε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπέμπεκ (Πατάκι, Τόμας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Πασάς (84’ Καπνίδης), Γιακουμάκης, Φοφανά (46’ Κουατέγκ).

ΛΑΡΙΣΑ: Θεοδωρόπουλος (65′ λ.τ Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65′ Αμπούντ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43′ λ.τ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81′ Γλυνός), Όγκμποε, Νικολιάς, Μαυριάς.

Δηλώσεις προπονητών

Τα αποτελέσματα

Βέροια - ΑΕΛ 1-1
Θεσπρωτός - Αλμωπός Αριδαίας 0-3
Ξάνθη - Νίκη Βόλου 0-0
Απόλλων Πόντου - Τρίκαλα 3-0
Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας 4-0
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Β' 4-0
Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β' (αναβολή)
Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου (αναβολή)

Η βαθμολογία

1. Βέροια 49 (21 ματς) {45-18}
------------------------------------
2. ΑΕΛ 46 (21 ματς) {30-7}
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 37 (19 ματς)
4. Ξάνθη 36 (21 ματς)
5. Ηρακλής 32 (22 ματς)
6. Νίκη Βόλου 31 (21 ματς)
7. Αλμωπός Αριδαίας 30 (22 ματς)
8. ΠΑΟΚ Β 29 (20 ματς)
9. Ολυμπιακός Β' 28 (21 ματς)
10. Θεσπρωτός 24 (21 ματς)
11. Απόλλων Λάρισας 22 (21 ματς)
12. Απόλλων Πόντου 20 (20 ματς)
12. Τρίκαλα 20 (21 ματς)
------------------------------
14. Πανσερραϊκός 20 (22 ματς)
15. Πιερικός 19 (21 ματς)
16. Ολυμπιακός Βόλου 16 (19 ματς)
17. Καβάλα 15 (20 ματς)

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69