tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε και τον Ολυμπιακό Β' η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Άλλη μια νίκη σημείωσε η Βέροια. Με γκολ του Πασά στο πρώτο ημίχρονο (κεντρική φωτογραφία), επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Β' και διατήρησε την διαφορά της από την Λάρισα που κέρδισε στην Καρδίτσα.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και με λίγες φάσεις στις δυο περιοχές. Η μια ομάδα πίεσε την άλλη ψηλά με στόχο να την αναγκάσει να υποπέσει σε λάθη. Η Βέροια πήρε προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε χωρίς να κινδυνεύσει.

Το σκορ άνοιξε στο 15’. Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία έφτασαν στο γκολ. Ο Μουχάλης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Γιακουμάκης έσπρωξε προς τα πίσω την μπάλα με το κεφάλι και ο Πασάς με εναέριο σουτ από κοντά έγραψε το 1-0.

Η Βέροια είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 26’ ο Μούργος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πασάς έκανε απευθείας το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός είχε μόνο μια καλή στιγμή. Ο Μαρίνος, μετά από κλέψιμο στην μεσαία γραμμή, έβγαλε μόνο τον Σουρλή αλλά ο Βελλίδης βγήκε γρήγορα, έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έβαλε την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας. Στο 51’ σουτ του Σουρλή μέσα από την περιοχή πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Σκόνδρας, έβαλε την κόντρα και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Η Βέροια απάντησε αμέσως και στο 53’ο Πασάς με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω στον Τζολάκη,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολυχρόνης (Στάικος, Τζιουβάρας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (70’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (67’ Κάτσε), Φοφανά (60’ Κουατέγκ), Πασάς (76’ Καπνίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (68’ Λιάτσος), Βοίλης, Ντόη (46’ Νταμπό), Κωστή (86' Μπα)``, Σουρλής.

Δηλώσεις Δερμιτζάκη και Πασά

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69