tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γεωργιάδης: «Να παίξουμε αυτό που ξέρουμε»

georgiadisgeo

Αν η Βέροια πιάσει την απόδοση που μπορεί, τότε θα κερδίσει το ματς με τον Εργοτέλη, όπως τόνισε ο Γιώργος Γεωργιάδης. «Πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε κι αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε να πιάσουμε, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι και θα σωθούμε και βαθμολογικά», είπε μεταξύ ο παίκτης της Βέροιας στην κάμερα του novasports.

Σε ερώτηση για το πως είναι να επιστρέφεις μετά από διακοπή, υπογράμμισε: "Στην Ελλάδα το έχουμε συνηθίσει. Άλλες φορές παίζουμε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, άλλες φορές δεν παίζουμε για 20 ημέρες. Πρέπει ο ποδοσφαιριστής να προσαρμόζεται στις συνθήκες".

Για το αν θα επηρεάσει τους παίκτες το άδειο γήπεδο, απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι εμείς στο γήπεδό μας δεν έχουμε πολύ κόσμο. Θα μας επηρεάσει ελάχιστα. Το κόστος είναι πιο πολύ οικονομικό".

Για τον Εργοτέλη σημείωσε: "Ο Εργοτέλης μάχεται για την σωτηρία και θα τα δώσει όλα. Θα είναι σαν τελικός γι αυτόν διότι δεν έχει άλλα περιθώρια να χάσει βαθμούς. Εγώ δεν κοιτάω τον Εργοτέλη. Κοιτάω την ομάδα μου, θέλω να κερδίσουμε για να είμαστε άνετοι στην συνέχεια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69