tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός έδρας ήττα - σοκ της Βέροιας από τον Εργοτέλη

veria ergotelis22

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η Βέροια από τον Εργοτέλη. Στο άδειο από κόσμο Δημοτικό Στάδιο, αν και ήταν καλύτερη, έχασε με 0-1 από την Κρητική ομάδα. Η Βέροια στο πρώτο μέρος δέχθηκέ ένα γρήγορο γκολ μετά από ολιγωρία της άμυνάς, πήρε τον απόλυτο έλεγχο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο του ματς αλλά είχε πολλές δυσκολίες απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Εργοτέλη. Η Βέροια στο δεύτερο 45λεπτο είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 85' να ισοφαρίσει αλλά ο Βέρτζος έχασε την ευκαιρία.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς στο πρώτο μέρος. Στην πρώτη του απειλή ο Εργοτέλης, έγραψε το 0-1 στο 14'. Μετά από κόρνερ από τα δεξιά του Χαλκιαδάκη, ακολούθησε σουτ του Γκέντσογλου από το ύψος του πέναλτι, απόκρουσε δύσκολα Τζινάρ, η μπάλα χτύπησε στον Σολάρι, στρώθηκε στον Γκοργκς, ο οποίος με σουτ από κοντά έκανε το 0-1.

Η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει άμεσα. Στο 17' η μπάλα στρώθηκε στον Καλτσά, μέσα στην περιοχή, έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Σαράνοφ απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 19' είχαμε νέα απειλή για την Βέροια. Μετά από κάθετη μπαλιά του Ντουμίτρου από τα αριστερά, έγινε σουτ από τον Κάμπορα από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Μετά το γκολ ο Εργοτέλης έδωσε χώρο στην Βέροια και οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ.Στο 26' ο Νέτο εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Σαράνοφ έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης, ο Καλτσάς έκανε την σέντρα, ο Βεργώνης πετάχτηκε και από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά χρησιμοποίησε το χέρι του, το γκολ ακυρώθηκε και ο αρχηγός της Βέροιας παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Στο 34' μετά από σέντρα του Βάσκες, ο Ντουμίτρου έφυγε στην πλάτη της άμυνας, η μπάλα από την κεφαλιά του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 35' είχαμε σουτ Νέτο από τα δεξιά, ο Πίτσος με τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ. Στο 36' ήταν η σειρά του Καλτσά να απειλήσει με σουτ αλλά και αυτή η προσπάθεια κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι έχοντας τον Εργοτέλη να περιμένει με πολυπρόσωπη άμυνα στο μισό γήπεδο. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Βέροια να ψάχνει τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και τον Εργοτέλη να αμύνεται διαρκώς.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο 74' από τους φιλοξενούμενους όταν σε αντεπίθεση του Εργοτέλη, με τον Σολάρι να κάνει την κάθετη πάσα, και τον Τζινάρ να βγαίνει από την περιοχή του και να διώνει προ του Ολαϊτάν.

Η Βέροια άγγιξε την ισοφάριση στο 85'. Ο Νέτο πέρασε από δεξιά Ούλα και Χαντί, έκανε την συρτή σέντρα, ο Βέρτζος έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Δημητριάδης, Αναστασόπουλος)

Βέροια (Γκρανέρο): Τζινάρ, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης (78' Μπαργκάν), Βάσκες (66' Τάτος), Ντουμίτρου, Καμπαγέρο, Καλτσάς, Κάμπορα (59' Ναζλίδης).

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Πίτσος, Ρέντζας, Καζναφέρης, Γκέντσογλου (85' Χαντί), Χαλκιαδάκης (65' Ολαϊτάν), Ούλα, Λουβιόν, Κοζορώνης, Γκοργκς, Σολάρι (75' Ντίλας)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69