tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με καρδιά πρωταθλητή στην Λαμία η Βέροια

Τους κόπους της χρονιάς θα παίξει το Σάββατο 18 Ιουνίου (ώρα 20:0) η Βέροια στην Λαμία. Η "Βασίλισσα" έχει μπροστά της την τελευταία της ευκαιρία για άνοδο στην SL1 και καλείται στο δεύτερο μπαράζ κόντρα στην τοπική ομάδα να κάνει μια μεγάλη ανατροπή για να επιτύχει τον στόχο της.

Το 1-2, όπως και στο πρώτο μπαράζ με τον Λεβαδειακό, δίνει το πλεονέκτημα στον αντίπαλο, Αυτή την φορά μάλιστα μετρά και το εκτός έδρας γκολ γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα για την Βέροια που χρειάζεται ένα σκορ 0-2 για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας. Από την άλλη πλευρά, η Βέροια δεν θα πέσει αμαχητί. Οι παίκτες της έχουν καρδιά πρωταθλητή και νοοτροπία νικητή. Αναμένεται να μπουν στο γήπεδο για τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να παραταχθεί με πολλές ζώνες άμυνας. Το ζητούμενο στο ματς είναι να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν. Η Βέροια στους αγώνες μπαράζ έδειξε δυσκολία στο σκοράρισμα, αν και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Αυτό που της λείπει είναι το αποτελεσματικό τελείωμα, που είχε όλη την χρονιά.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι απουσίες είναι γνωστές. Ο Μάρκος Βελλίδης δεν θα είναι και σε αυτό το ματς στην διάθεση του προπονητή του και η απουσία του είναι μεγάλη. Επίσης εκτός μάχης είναι δυο παίκτες ακόμη. Ο Στέλιος Πόζογλου και ο Αστέριος Μουχάλης δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και είναι εκτός αποστολής. Αμφότεροι, μπορεί να μην είχαν φανέλα βασικού αλλά ήταν δυο αξιόπιστες επιλογές από τον πάγκο. 

Στον αντίποδα, η Λαμία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η αποστολή της Βέροιας

Την αποστολή της Βέροιας για τον επαναληπτικό της Λαμίας αποτελούν: Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ισαακίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατέγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69