tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διεκδίκησε την άνοδο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έπεσε με το κεφάλι ψηλά η Βέροια (φωτογραφιες)

Στην SL2 θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά η Βέροια. Στον δεύτερο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Λαμία, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και σε συνδυασμό με την ήττα (1-2) στο πρώτο ματς, έχασε την άνοδο. Η Βασσίλισσα πλήρωσε το δεύτερο γκολ που δέχθηκε στο γήπεδο της και παρά την προσπάθειά της, δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Η Βέροια στο πρώτο μέρος έφερε το ματς στα μέτρα της. Σημείωσε το γκολ που χρειαζόταν, σχετικά νωρίς και επέσρεψε στην διεκδίκηση της παραμονής. Στο ξεκινήμα του β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ, δέχθηκαν πίεση και είδαν τον αντίπαλο να φτάνει στην ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά οι ΄παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη πίεσαν χωρίς να καταφέρουν κάτι. 

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό, δεν απειλήθηκε καθόλου αλλά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στην ανάπτυξη παιχνιδιού και να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά, στο 27’ μετά από κόρνερ του Κάτσε, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.

Το γκολ στρέσαρε την Λαμιά. Παρά τις προσπάθειες των παικτών να βγουν μπροστά δεν κατόρθωσαν να μπουν στην περιοχή της Βέροιας. Καλύτερη στιγμή τους, ένα δυνατό σουτ του Τσανδάρη, μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση, το οποίο αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Νούνιεζ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Στο 45’ μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 46’. Ο Γαβριηλίδης πάσαρε στον Φοφανά αλλά ο τελευταίος από κοντά σούταρε άουτ.

Από εκεί και μετά η Λαμία πίεσε για ένα τέταρτο την Βέροια αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε φάση εκτέλεσης μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πολλά στημένα αλλά η άμυνα της Βέροιας ανταποκρίθηκε με επιτυχία.

Στο 72’, σε μια ανύποπτη φάση ο Παπαδόπουλος έκανε μια λάθος απομάκρυνση, ο Μανούσος πήρε την μπάλα στην περιοχή αλλά καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της Βέροιας να πέσει και να μπλοκάρει.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 78’ έφτασαν στην ισοφάριση. Μετά από απόκρουση του Παπαδόπουλου με γροθιές, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο ανυπεράσπιστο τέρμα.

Η Βέροια πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για να φτάσει στο γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπογκνάρ (Μπούζας, Κομπόρ)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης (46’ Σαραμαντάς), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τσανδάρης, Νούνιεζ (74’ Ταϊρόν), Μανούσος (95' Αραμπούλι), Καραμάνος (74’ Μπανκουρά), Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (82’ Γκέντσογλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μαραγκός (46’ Σκόνδρας), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης (77’ Οικονόμου), Κάτσε, Φοφανά (64’ Κουατέγκ), Μούργος (77’ Καπνίδης), Πασάς, Γιακουμάκης, Δημόπουλος.

Δηλώσεις Δερμιτζάκη

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69