tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ακίνδυνη η Βέροια, έχασε από τον Πανσερραϊκό (φωτογραφίες, βίντεο)

Την ήττα με 1-3 από τον Πανσερραϊκό γνώρισε η Βέροια. Ήταν ένα κακό, ποιοτικά, παιχνίδι. Η Βέροια χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, βρέθηκε να χάνει με 0-2, με δυο πέναλτι. Επιθετικά, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και δεν κατόρθωσε να επιστρέψει στο ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και χωρίς πολλές φάσεις στις δυο περιοχές. Η Βέροια δεν κατάφερε να φτάσει σε θέσεις εκτέλεσης, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που σημείωσαν ένα γκολ με πέναλτι και είχαν και μια χαμένη ευκαιρία.

Στο 20’ ο Σαίντ βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Βέροιας αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Στο 26’ ο Στίκας μάρκαρε τον Σαίντ, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στο τζαρτζάρισμα και ο Κανίς με εύστοχο χτύπημα σημείωσε το 0-1, το οποίο έμεινε μέχρι την ανάπαυλα, χωρίς άλλες ευκαιρίες.

Το ίδιο σκηνικό παρέμεινε και στο β’ μέρος. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, με τον ίδιο τρόπο διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 54’ ο Μαραγκός ανέτρεψε τον Σαίντ και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σαίντ, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε και ο Κανίς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός σημείωσε το 0-3. Σε μια βαθιά μπαλιά, ο Μασκανάκης, πρόλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου και σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κατσούκη και ο Φασίδης με εύστοχη εκτέλεση σημείωσε το 1-3.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός (69’ Κατσούκης), Μασούρας (80’ Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανίδης (80’ Ισαακίδης), Φασίδης, Μπελεβώνης (46’ Μπουόλι), Ιωάννου (56’ Περδίκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Σιόντης (84’ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (84’ Γιανναράκης), Στίνα (63’ Σοφιανός). Κανίς (84’ Μαγκανάκης), Σαΐντ (71’ Κατσαντώνης).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69