tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το δοκάρι "φρέναρε" την Βέροια στο Πολύκαστρο (φωτογραφίες)

Χωρίς τέρματ έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο. Ήταν ένα ματς με λίγες φάσεις στις δυο περιοχές ωστόσο αν κάποιος δικαιούνταν την νίκη, αυτή ήταν η Βέροια που είχε δοκάρι και ένα χαμένο τετ α τετ.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα. Ο Απόλλωνας πίεσε στο ξεκίνημα ψηλά, πήρε αρκετές μπάλες αλλά δεν κατόρθωσε να μπει στην περιοχή της Βέροιας και να φτάσει σε θέση εκτέλεσης. Η Βέροια από την άλλη, ξεκίνησε συντηρητικά αλλά μετά το εικοσάλεπτο ισορρόπησε.

Βέροια και Απόλλωνας είχαν από μια ευκαιρία για γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Στο 23’ μετά από γύρισμα του Κολλαρά, ο Ελευθεριάδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 38’ ήταν η σειρά του Απόλλωνα. Ο Εσαλό έκανε την σέντρα, ο Ντοναλντόνι πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Βενετικίδης απόκρουσε σε κόρνερ. Στο πρώτο μέρος, η Βέροια είχε και ένα καλό σουτ του Μπαϊντού έξω από την περιοχή, στο 20’, αλλά ο Πίτκας μπλόκαρε.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε στο β’ μέρος. Το ματς ήταν ανοιχτό και ισορροπημένο και οι δυο ομάδες συνέχισαν να αναζητούν τρόπους να πλησιάσουν στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 55’ η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Μουχάλης έκανε μια βαθιά σέντρα, ο Μπαϊντού μπήκε μόνος στην περιοχή, πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 75’ η Βέροια είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Ο Μπουόλι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και πάλι ο Μπουόλι έκανε πλασέ αλλά ο Πίτκας απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 83’ σε μια αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Δαλιανόπουλος έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος (85’ Μπελεβώνης), Μουμίν, Ντοναλντόνι, Νάσερ, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Καλαϊτζίδης (60’ Λαμπίρης), Εσαλό.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης (63’ Κατσούκης), Περδίκης, Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπαϊντού (71’ Μπουόλι), Μασούρας, Μουχάλης (83’ Γιαγτζίδης), Γιουκούδης (83’ Ιωάννου), Εσσονό, Ελευθεριάδης (71’ Μπελεβώνης).

Δηλώσεις 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69