tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε τον Ηρακλή Λάρισας αλλά υποβιβάστηκε η Βέροια (φωτογραφία)

Με νίκη 3-0 επί του Ηρακλή Λάρισας ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν η Βέροια. Η νίκη όμως δεν της ήταν αρκετή για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού τόσο ο Απόλλων Πόντου όσο και ο Μακεδονικός κέρδισαν.

Η Βέροια στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν πιο απειλητική, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Από τα πρώτα λεπτά του ματς, η Βέροια μπήκε επιθετικά και αναζήτησε το γκολ. Στο 3’ ο Γιουκούδης με κάθετη πάσα έβγαλε μόνο τον Ιωάννου, αλλά το πλασέ του τελευταίου από πλάγια θέση κατέληξε άουτ.

Στο 6’ είχαμε σουτ Μπλέτσα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 15’ ο Γιουκούδης έπιασε σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Φαρμάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 20’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Μετά από φάουλ του Μπελεβώνη, ο Κολλαράς πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 41’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπελεβώνη, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Ο Ηρακλής από την πλευρά του είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 18’ μετά από σέντρα, ο Κάσας πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Βέροιας, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Βενετικίδη. Στο 29’, ο Κάσας ξέφυγε από τον Ισαακίδη, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Όπως στο ξεκίνημα του ματς, έτσι και στο β’ μέρος, η Βέροια μπήκε στο παιχνίδι με χαμένο τετ α τετ. Ο Μπελεβώνης με κάθετη πάσα έβγαλε μόνο τον Ιωάννου, αλλά ο Φαρμάκης απόκρουσε με το πόδι το πλασέ του επιθετικού της Βέροιας.

Παρά το χαμένο τετ α τετ, η Βέροια συνέχισε να αναζητά το δεύτερο γκολ και στο 55’ έφτασε στο 2-0. Ο Μπαϊντού με σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Κέρι έστρωσε στον Κάσας αλλά το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 61’ πάλι ο Κάσας κέρδισε μάχες και έφτασε σε θέση εκτέλεσης, αν και πεσμένος, αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 63’ η Βέροια έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωάννου. Ο Γιαγτζίδης πολύ όμορφα έστρωσε την μπάλα στον φορ της Βέροιας αλλά το πλασέ του Ιωάννου αποκρούστηκε από τον Φαρμάκη.

Στο 70’ ο Ηρακλής Λάρισας άγγιξε το γκολ όταν ο Κέρι έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Βενετικίδης απόκρουσε με το πόδι.

Στο 72’ η Βέροια απείλησε και πάλι. Ο Γιουκούδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έπιασε το σουτ αλλά ο Φαρμάκης απόκρουσε. Στο 74’ μετά από σέντρα, ο Γιουκούδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 80’ η Βέροια είχε και δεύτερο δοκάρι. Μετά από κάθετη πάσα του Γιουκούδη, ο Μπουόλι μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά ενώ το τέρμα ήταν άδειο, σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 82’ η Βέροια βρέθηκε ξανά σε θέση τετ α τετ. Ο Γιουκούδης έβγαλε μόνο τον Μπαϊντού αλλά ο τελευταίος σούταρε άουτ.

Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Συρεγγέλα αλλά ο Βενετικίδης μπλόκαρε.

Στο 90' σέντρα σουτ του Συρεγγέλα, χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.

Στις καθυστερήσεις, η Βέροια έφτασε στο 3-0. Μετά από σέντρα του Γιουκούδη, ο Μπαίντού από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βεργέτης (Φωτόπουλος, Νιδριώτης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Μουχάλης, Γιαγτζίδης (77’ Κατσούκης), Ισαακίδης, Ιωάννου (70’ Μπουόλι), Μασούρας, Κολλαράς, Ελευθεριάδης (46’ Μπαϊντού), Γιουκούδης, Μπλέτσας, Μπελεβώνης (86’ Κασέμι).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης, Μπόσιο (76’ Συρεγγέλας), Χατζής (89' Ευθυμιάδης), Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης (86’ Ζαφειρίου), Καμπέρης, Κέρι, Τασιούλης (46’ Σουμπασής), Κάσας, Λίταινας, Λαγωνίδης.

Αποτελέσματα

Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Ηρακλής – Θεσπρωτός 5-1
Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου 0-2
Μακεδονικός – ΠΑΟΚ 3-1
Βέροια – Ηρακλής Λάρισας 3-0
ΑΕΛ – Διαγόρας Ρόδου 5-0
Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας 3-0 α.α.
Ρεπό : Αλμωπός Αριδαίας

Βαθμολογία

10. Μακεδονικός 33
11. Απόλλων Πόντου 32
----------------------------------------
12. Βέροια 31
13. Ηρακλής Λάρισας 26
14. Θεσπρωτός 20
15. Απόλλων Λάρισας 4

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69