tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χάντμπολ: Σε δυο δόσεις το παράβολο συμμετοχής

filippos aek sanikis

Από την ΟΧΕ ανακοινώθηκε ότι προκειμένου να διευκολυνθούν τα σωματεία, η καταβολή του παραβόλου συμμετοχής στα πρωταθλήματα δύναται να γίνει και σε 2 δόσεις ως εξής:

Α1 Ανδρών 750€ έως 18/7 και 750€ έως 31/12
Α1 Γυναικών- Α2 Ανδρών 250€ έως 18/7 και 250€ έως 31/12
Β' Ανδρών – Α2 Γυναικών 100€ έως 1/8 και 100€ έως 31/12

Το ποσό και ημερομηνία καταβολής του παραβόλου για το Κύπελλο Ελλάδος παραμένει ως έχει, δηλαδή 150€ έως τις 1/8 εφάπαξ.

Η μη καταβολή της 1ης δόσης του παραβόλου επισύρει την ποινή αποκλεισμού από το αντίστοιχο πρωτάθλημα, ενώ η μη καταβολή της 2ης δόσης θα επισύρει ποινή μηδενισμού στους επόμενους αγώνες του σωματείου και μέχρι την καταβολή του.
Οι εκδοθείσες προκηρύξεις θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Σημειώνεται ότι η καταβολή παραβόλων συμμετοχής στα πάσης φύσεως πρωταθλήματα εφαρμόζεται σε όλα σχεδόν τα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα εδώ και τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Συνεπώς η απόφαση της ΟΧΕ για θέσπιση παραβόλων δεν είναι ούτε πρωτοφανές, ούτε πρωτάκουστο γεγονός και τουλάχιστον τα σωματεία που διαθέτουν και άλλα τμήματα ομαδικών αθλημάτων (και όχι μόνο) το γνωρίζουν ήδη. Το ίδιο ισχύει σχετικά και με την κατάργηση καταβολής οδοιπορικών εξόδων για τις μετακινήσεις των ομάδων στους αγώνες τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69