tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος: Ανανέωσαν Τζουβάρας, Μπαντής, Κωστακίδης, Δομπρής

filippos aek sanikis

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στο τμήμα χάντμπολ, ο Φιλίππου Βέροιας προχωρά με γοργούς και εντατικούς ρυθμούς.

Οι συναντήσεις και οι επαφές των μελών της διοίκησης έχουν αποφέρει σημαντικές συμφωνίες τόσο με αθλητές όσο και με τον προπονητή.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Χρήστο Τζουβάρα, ο οποίος με τον Τάσο Χατζηπαρασίδη θα συνεχίσουν να κοουτσάρουν την ομάδα για την σαιζόν 2014 – 2015.

Από την πλευρά των παιχτών έχουν ήδη συμφωνήσει οι Γιώργος Μπαντής, Παντελής Κωστακίδης και Μπάμπης Δομπρής, ενώ είναι πολύ κοντά οι μεταγραφές των Σανίκη και Δεληγιάννη.

Η διοίκηση στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας στοχεύει στην επιστροφή των δύο παικτών, της ΑΕΚ και του Διομήδη αντίστοιχα, στην πόλη από την οποία ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με όλους τους παίκτες που θα στελεχώσουν το δυναμικό της ομάδας και οι ιθύνοντες ευελπιστούν στην επιτυχή ολοκλήρωση των κινήσεων και των ενεργειών που θα βάλουν το θεμέλιο για μια σημαντική παρουσία του Φιλίππου στο φετινό πρωτάθλημα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69