tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραλειπόμενα & φωτορεπορτάζ από το Φίλιππος - Αναγέννηση Βύρωνα

filippos vironas2

Σε γεμάτο γήπεδο αγωνίστηκε και το Σάββατο ο Φίλιππος. Η ενίσχυση της ομάδας έχει ζεστάνει το Βεροιώτικο κοινό.

Οι άνθρωποι του Φιλίππου δεν ξέχασαν τον Χρήστο Ευαγγελόπουλο και την περιπέτεια του. Στην Βέροια έφτασε το πανό που δημιούργησε ο Διομήδης και πριν την έναρξη του ματς οι παίκτες των δυο ομάδων το σήκωσαν ως ένδειξη συμπαράστασης.

Στο νοσοκομείο για ράμματα μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Στούμπης της Αναγέννησης. Χτύπησε σε μια φάση και αποχώρησε από το ματς. Με αφορμή των τραυματισμό του παίκτη, ο παρατηρητής Χρήστος Ζέρβας έδειξε στους ανθρώπους της Βεροιώτικης ομάδας ορισμένα επικίνδυνα σημεία για τους αθλητές όπως ορισμένες γωνίες στις διαφημιστικές ταμπέλες και τα χαλιά της ρυθμικής γυμναστικής που βρίσκονται λίγο έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Τα γενέθλιά του είχε το Σάββατο ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Νίκος Ζλατάνος. Πριν το ματς, στο γεύμα οι συμπαίκτες του, του επεφύλαξαν έκπληξη με τούρτα γενεθλίων και αυτός στο ματς έκανε μια σπουδαία εμφάνιση.

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Φίλιππος σε σχέση με την πρεμιέρα. Μεγαλύτερη προσπάθεια στην άμυνα και υπομονή και ορθολογικές εκδηλώσεις επίθεσης. Αμυντικά η ομάδα έχει πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Από την κερκίδα παρακολούθησε το παιχνίδι ο Γρηγόρης Σανίκης. Ο Βεροιώτης ίντερ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν είναι έτοιμος ακόμη.

Το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με την Βόρεια Ιρλανδία θα παρακολουθήσει την Τρίτη η ομάδα του Φιλίππου. Οι Βεροιώτες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ και το απόγευμα της Τρίτης θα βρεθούν στο γήπεδο και θα δουν ζωντανά την Εθνική. Για να γίνει αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γιώργος Καραμελίδης εξασφάλισε στην ομάδα του Φιλίππου προσκλήσεις για το ματς. Ο κ. Καραμελίδης παρακολούθησε μάλιστα το παιχνίδι του Φιλίππου το Σάββατο με την Αναγέννηση Βύρωνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69