tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Ιωνικό θα υποδεχθεί το Σάββατο ο Ζαφειράκης

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νάουσα με φόντο την παραμονή στην κατηγορία και όχι μόνο με τον Ζαφειράκη Νάουσας να αντιμετωπίζει τον Ιωνικό ΝΦ.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει ρυθμό και προέρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ ο Ζαφειράκης μετά το σπουδαίο διπλό στα Βριλήσσια έκανε ένα επίσης καλό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε εύκολα στη Δράμα.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ ο Ιωνικός θα έχει τρεις σοβαρές απουσίες, αφού στην Αθήνα θα μείνουν Μπουτός, Μπαλάσκας και Σωτήρης Αϊβαλιώτης.

Μιλώντας για το ματς, ο προπονητής του Ζαφειράκη Κώστας Δεληγιάννης υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικό και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ποιοτική -με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία- που προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Πιστεύω πως αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Από την άλλη ο Γιάννης Αρβανίτης, προπονητής του Ιωνικού, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Θα ανέβουμε με σκοπό να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Αντιμετωπίζουμε μία αξιόμαχη ομάδα σε ένα δύσκολο γήπεδο που είναι ιδιαίτερο, λόγω και των μικρών του διαστάσεων. Για εμάς οι δύο βαθμοί στη Νάουσα θα μας βάλουν σε άλλη διαδικασία, όμως δεν θεωρώ το ματς κομβικό γιατί υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα. Η διάρκεια παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε ένα αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ αρκετό».

Σάββατο (12/11) - 18:00
Γήπεδο: Νάουσας
Διαιτητές: Νάσκος - Χαρίτσος

Μετάδοση

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69