tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ακαδημία του Φιλίππου έκοψε την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 21/2 στο κλειστό γυμναστήριο «Άρης Γεωργιάδης» το Αθλητικό Κολλέγιο Μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα του, παρουσία αθλητών όλων των τμημάτων (ακαδημίες – παιδικό – ανδρικό) και πλήθους κόσμου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Γκίμας ο οποίος δήλωσε: «Για μια ακόμη χρονιά εμείς οι προπονητές συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη να μεταδίδουμε τις γνώσεις μας πάνω στο μπάσκετ στους μικρούς μας φίλους. Σε αυτά τα 16 χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας του Φιλίππου έχουν περάσει πάνω από 3.000 παιδιά. Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση όταν συναντάμε έξω αυτά τα παιδιά και βλέπουμε ότι έχουν διαμορφώσει μια σωστή προσωπικότητα. Μετά από πολλά χρόνια η ανδρική μας ομάδα βρίσκεται στις μεγάλες κατηγορίες. Φέτος ειδικά κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Α2 κατηγορία. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς δηλώνετε την παρουσία σας στο γήπεδο. Θα θέλαμε ακόμη περισσότερους να παραβρίσκονται στους εντός έδρας αγώνες. Δεν ζητάμε υλική υποστήριξη αλλά το χειροκρότημα σας.»

Παρόν στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Θεόφιλος Κορωνάς ο οποίος έκοψε την βασιλόπιτα και σε σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε : «Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά σε αθλητές, προπονητές και γονείς. Εύχομαι ο Φίλιππος να καταφέρει να παραμείνει στην Α2. Όπως θα είδατε ο εξωτερικός χώρος του γηπέδου ανακαινίστηκε κάτι που μέχρι το τέλος της χρονιάς θα γίνει και στον εσωτερικό χώρο ώστε οι προπονήσεις να γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.»

Ο Δημήτρης Γκίμας στην συνέχεια παρουσίασε τους αθλητές της ανδρικής ομάδα που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση αναφέροντας: «Φέτος η ομάδα πλαισιώνεται με περισσότερα παιδιά από την Βέροια. Σήμερα έχουμε κοντά μας τους δυο αρχηγούς μας τον Τάσο Κασαμπαλή και τον Γιώργο Τριχόπουλο οι οποίοι ασχολούνται σιγά σιγά και με την προπονητική. Τον Τόκα Παύλο, τον Τόκα Αλέξανδρο, τον Μοτσιόπουλο Γιώργο, τον σέρβο Nikola Otovic και τον Ανδρέα Οικονομόπουλο ο οποίος μας ήρθε από την Πάτρα. Όλοι αυτοί πλαισιώνονται από τους Τόζιο Ιωάννη, Δεληγεώργη Απόλλων, Ναούμη Απόστολο, Σαμαρά Δημήτρη και Πεχλιβάνο Ραφαήλ.»

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας στην συνέχεια ευχαρίστησαν τα παιδιά για την παρουσία τους και την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα ενώ τόνισαν ότι σ' αυτές τις ηλικίες προτεραιότητα έχουν τα μαθήματα και το διάβασμα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας να μοιράζουν πιτάκια στους μικρούς της ακαδημίας αλλά και των παιδιών του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί" που πάντα στηρίζουν με την παρουσία τους το σύλλογο οι οποί και συνοδευόταν από τον πρόεδρο του συλλόγου κο Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο. Τα δώρα ήταν προφορά των χορηγών του Φιλίππου Benetton και Sports Center. Στην συνέχεια οι μικροί αθλητές φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα.

Φωτογραφικό υλικό στην σελίδα του Φιλίππου στο facebook http://www.facebook.com/filipposbc 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69