tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τουρνουά διεθνοποίησης νέων διαιτητών ο Βριληττός

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (E.H.F.) επέλεξε το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ως τουρνουά διεθνοποίησης νέων διαιτητών και το ενέταξε στο «Young Referee Project».

Έτσι το διάστημα 22-27 Απριλίου 2016 στη Βέροια θα φιλοξενηθούν επιλεγμένα ζευγάρια από όλη την Ευρώπη, τα οποία και θα διευθύνουν τους αγώνες.

Μαζί τους θα είναι και λέκτορες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, οι οποίοι θα τους διδάξουν και θα τους εξετάσουν γραπτά και πρακτικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» για 3η χρονιά έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι της E.H.F.

Στη Βέροια ο Νατσέφσκι

Για 2η σεζόν το τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διαιτησίας Ντράγκαν Νατσέφσκι, ο οποίος θα διδάξει σε σεμινάριο διαιτητών και παρατηρητών της Α' κατηγορίας.

Το σεμινάριο θα είναι πολύ σημαντικό, αφού θα παρουσιαστούν οι τροποποιήσεις των κανονισμών παιδιάς που θα εφαρμοστούν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Για τον λόγο αυτό θα κληθούν να το παρακολουθήσουν και οι Έλληνες προπονητές.

«Μόνο κέρδος για το ελληνικό χάντμπολ»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016», Δημήτρης Κοτσιώνης δήλωσε: «Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για ακόμα μια χρονιά ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι τουρνουά διεθνοποίησης νέων διαιτητών και ενταγμένο στο «Young Referee Project», από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.), τον Πρόεδρο Σωτήρη Μίγκα και τα μέλη Γιώργο Μπεμπέτσο και Γιάννη Μειμαρίδη για την αμέριστη βοήθειά τους και για την αγαστή σχέση μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και τον Πρόεδρό της Κώστα Γκαντή, ο οποίος μας στήριξε σε αυτήν την από κοινού προσπάθεια, που μόνο κέρδος φέρνει για το ελληνικό χάντμπολ. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι που πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο, να επιτευχθεί».

«Θα συμμετέχουν δύο ελληνικά ζευγάρια»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Σωτήρης Μίγκας επεσήμανε: «Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία και τιμή για το ελληνικό χάντμπολ που για δεύτερη χρονιά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μας εμπιστεύεται το «Young Referee Project». Αυτό αποδεικνύει τόσο το επίπεδο του τουρνουά, όσο και την μεθοδική δουλειά που γίνεται στην ελληνική διαιτησία. Είναι τιμή για το ελληνικό χάντμπολ που ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα είναι τουρνουά διεθνοποίησης νέων διαιτητών. Η Ελληνική διαιτησία θα έχει την χαρά να έχει δύο ελληνικά ζευγάρια στο πρόγραμμα. Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα έχω την ευθύνη του προγράμματος, ενώ πιθανότατα θα είναι παρών και ο Ελβετός λέκτορας Φέλιξ Ρατς. Θέλω από τώρα να προσκαλέσω και τους Έλληνες προπονητές στο πολύ σημαντικό σεμινάριο, στο οποίο θα διδάξει ο Ντράγκαν Νατσέφσκι που για άλλη μια φορά είναι στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69