tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βριληττός: Η προκήρυξη του φετινού τουρνουά

vrilito

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη προκήρυξη της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από τους: Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, Δημήτρης Κοτσιώνη, Κατερίνα Ψωμιάδου, Γεωργία Κοτσιώνη, Μπράνισλαβ Στράνιτς, Ηλίας Πρωτογέρης, Μαρίνα Ψωμιάδου, Άκης Τριανταφυλλίδης, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, Βαγγέλης Ευσταθίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή αναλαμβάνει την διεξαγωγή των αγώνων, την διαμονή και διατροφή όλων των συμμετεχόντων αποστολών, την μετακίνηση από τα ξενοδοχεία προς τα γήπεδα και αντιστρόφως, την παρουσία ιατρού ή φυσικοθεραπευτή κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων, την ομαδική εκδρομή στην ΒΕΡΓΙΝΑ, την περιήγηση στην πόλη και στα αξιοθέατα της, την διασκέδαση και ψυχαγωγία των αθλητών καθώς και την ασφάλιση όλων των αγωνιζομένων αθλητών. Επίσης σε συνεργασία με τον ΣΥ.Π.Χ.Ε., αναλαμβάνει και την πραγματοποίηση του 3ου διεθνούς σεμιναρίου προπονητών. Τέλος είναι αρμόδια για επίλυση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Ο σκοπός του διεθνούς τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» είναι :
Αγωνιστικός
Επιμορφωτικός
Κοινωνικός
Πολιτιστικός
Και με γνώμονα πάντα το παιδί και τις αρχές του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
1η ημέρα- Παρασκευή 3 Απριλίου: Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στις 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, με την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Βεροίας, της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, του συλλόγου «Φίλιππος Βέροιας», του συλλόγου «Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες» και της Οργανωτικής Επιτροπής.
Θα πρέπει όλες οι αποστολές υποχρεωτικά να βρίσκονται στην Βέροια έως τις 16:00.
Στις 17:30 όλες οι αποστολές –φορώντας φόρμες με τα διακριτικά της ομάδας τους- θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Ωρολογίου, για την τελετή έναρξης.
Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί παρέλαση όλων των αποστολών στην κεντρική οδό Μητροπόλεως και η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Δημαρχείου για την τελετή έναρξης με το παρακάτω τελετουργικό:

Παράταξη Αποστολών
Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων
Χαιρετισμοί από Επίσημα-Επίτιμα Πρόσωπα
Παρουσίαση Αποστολών
Ανταλλαγή Αναμνηστικών-Λάβαρων
Χοροί από Τοπικά Συγκροτήματα
Διάφορες ακόμα Δράσεις

Στη συνέχεια όλες οι αποστολές πάλι με την ίδια διαδικασία θα επιστρέψουν στην Πλατεία Ωρολογίου και θα αναχωρήσουν για τα ξενοδοχεία που φιλοξενούνται.
Στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον τεχνική σύσκεψη όλων των αποστολών με τους υπευθύνους και τους προπονητές μαζί με την οργανωτική επιτροπή για θέματα που έχουν σχέση με το διεθνές τουρνουά και τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

2η ημέρα- Σάββατο 4 Απριλίου: Θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα παιχνίδια των (4) ομίλων.

3η ημέρα- Κυριακή 5 Απριλίου: Θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα παιχνίδια των (4) ομίλων.

4η ημέρα- Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου: Θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα παιχνίδια των (4) ομίλων. Μετά το τέλος αυτών οι προπονητές, θα συμπληρώσουν και θα παραδώσουν σε έντυπο που θα τους δοθεί από τον υπεύθυνο τεχνικό διευθυντή αγώνων της Οργανωτικής Επιτροπής, την ψήφο τους για:

τον Καλύτερο Τερματοφύλακα.
τον καλύτερο Αριστερό Εξτρέμ.
τον Καλύτερο Αριστερό Ίντερ.
τον Καλύτερο Πλέιμεκερ.
τον Καλύτερο Δεξιό Ίντερ.
τον Καλύτερο Δεξιό Εξτρέμ.
τον Καλύτερο Πίβοτ.
τον Καλύτερο Αμυντικό.
τον Καλύτερο Παίκτη.

Στην ψηφοφορία θα πάρει μέρος η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση που υπάρξει ισοβαθμία, θα υπερισχύσει η ψήφος της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής.

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» σε συνεργασία με τον ΣΥ.Π.Χ.Ε θα πραγματοποιήσει διεθνές σεμινάριο προπονητικής στο κλειστό γυμναστήριο «Φιλίππειο» από τις 19:00 έως τις 20:30 (πρακτικό σκέλος) και στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» από τις 21:00 έως τις 22:30 (θεωρητικό σκέλος), με την παρουσία διεθνούς φήμης προπονητών.

5η ημέρα- Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου: Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» έχει προγραμματίσει εκδρομή στην ΒΕΡΓΙΝΑ. Θα πρέπει όλες οι αποστολές να βρίσκονται στις 8:30 στην Πλατεία Ωρολογίου, για να γίνει η επιβίβαση στα λεωφορεία. Ώρα αναχώρησης είναι στις 09:00 και επιστροφή στις 13:00. Οι προπονητές – συνοδοί – αθλητές των ομάδων θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά φόρμες με τα διακριτικά του σωματείου τους.

Το απόγευμα θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση και θα γίνουν :
αγώνες κατάταξης για τις θέσεις των ομάδων.
μικρός τελικός.
φιλικός αγώνας παλαιμάχων.
μεγάλος τελικός.

Θα ακολουθήσει η τελετή λήξης στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Φιλίππειο» με το ίδιο τελετουργικό όπως στην τελετή έναρξης.

Εκεί θα γίνουν οι βραβεύσεις της all star team που ψήφισαν οι προπονητές και επίσης του πρώτου σκόρερ και του ξεχωριστού αθλητή.
Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» θα μοιράσει διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές όλων των ομάδων,
μετάλλια και κύπελλα για τις τρεις πρώτες ομάδες και αναμνηστικές πλακέτες σε όλες τις
αποστολές για την συμμετοχή τους και βραβεύσεις σε επίσημα πρόσωπα, ενώ θα υπάρξει και η αναμνηστική φωτογραφία όλων των αποστολών.

6η ημέρα- Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου: Μετά το πρωινό όλες οι αποστολές αναχωρούν για το ταξίδι της επιστροφής στην βάση τους.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
1. Οι κανονισμοί του αγώνων του διεθνούς τουρνουά είναι οι ίδιοι που ισχύουν και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

2. Ο υπεύθυνος κάθε αποστολής αναλαμβάνει την ευθύνη των αθλητών που φέρνει, καθώς επίσης και του αθλητικού υλικού της.

3. Ο υπεύθυνος κάθε αποστολής, αναλαμβάνει την όποια ζημιά προξενήσει οποιοδήποτε μέλος της ομάδας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου η του ξενοδοχείου.

4. Κάθε αποστολή συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά με (16) αθλητές (2000-2001), (1) προπονητή και (1) συνοδό. Κατόπιν συνεννοήσεως με την οργανωτική επιτροπή, μπορεί μια ομάδα να συμμετέχει και με δυο (2) επιπλέον αθλητές (2002).

5. Κάθε αποστολή συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά υποχρεωτικά με (2) ομοιόμορφες διαφορετικές εμφανίσεις αγώνα και τουλάχιστον (1) φόρμα συλλόγου με τα διακριτικά της ομάδας της.

6. Κάθε αποστολή υποχρεούται να παρευρίσκεται και να συμμετέχει στις τελετές έναρξης-λήξης, στην εκδρομή, καθώς και στις εκδηλώσεις του διεθνούς τουρνουά και οι αθλητές να φοράνε απαραιτήτως τις φόρμες της ομάδας τους με τα διακριτικά.

7. Κάθε αγώνας έχει συνολική διάρκεια 40 λεπτά, δηλαδή (2) ημίχρονα των 20 λεπτών.

8. Σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχουν (2) διαιτητές, (1) υπεύθυνος γραμματείας και (1) χρονομέτρης.

9. Κάθε αποστολή πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο, τουλάχιστον (30) λεπτά πριν την έναρξη του προκαθορισμένου αγώνα της.

10. Οι προπονητές και οι συνοδοί των αποστολών θα πρέπει να φέρονται κόσμια, χωρίς ακρότητες, να μην διαμαρτύρονται στους διαιτητές και να δίνουν πρώτοι αυτοί το παράδειγμα στους αθλητές μας και στα παιδιά που παρακολουθούν από την εξέδρα.
11. Κάθε αποστολή παρακαλείται μετά το τέλος του αγώνα της, να επισπεύδει την έξοδό της από τον αγωνιστικό χώρο, για να βοηθήσει τις επόμενες ομάδες να προετοιμαστούν για τον αγώνα τους.
12. Κάθε ομάδα έχει υποχρέωση να αποστείλει έως 30/1/2015 τα στοιχεία του υπεύθυνου της
αποστολής (τηλέφωνο, e-mail, fax), στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax : 210-
6197305, υπόψη κ. Κοτσιώνη Δημητρίου.

13. Ο υπεύθυνος κάθε αποστολής έχει υποχρέωση να αποστείλει στην οργανωτική επιτροπή του διεθνούς τουρνουά, τα στοιχεία του σωματείου, (Πρόεδρος, έτος ίδρυσης, έμβλημα, διακρίσεις και ένα μικρό ιστορικό), τα στοιχεία των αθλητών (φωτογραφία, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ηλικία, θέση, νούμερο φανέλας, αριθμό δελτίου και πιθανές διακρίσεις), τα στοιχεία του προπονητή (φωτογραφία, ονοματεπώνυμο, ηλικία και πιθανές διακρίσεις), του συνοδού (φωτογραφία, ονοματεπώνυμο), καθώς επίσης και μια ομαδική φωτογραφία. Το έντυπο συμμετοχής υπογεγραμμένο και επικυρωμένο από τον γονέα ή κηδεμόνα του αθλητή, πρέπει να αποσταλεί έως 19/2/2015 στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax : 210-6197305, υπόψη κ. Κοτσιώνη Δημητρίου. Τα πρωτότυπα θα παραδοθούν κατά την άφιξη των αποστολών.

14. Ο υπεύθυνος κάθε αποστολής έχει υποχρέωση να αποστείλει στην οργανωτική επιτροπή του διεθνούς τουρνουά, έως τις 12/3/2015, δυο σημαίες του συλλόγου, δυο λάβαρα του συλλόγου, καθώς επίσης και μία εμφάνιση αθλητή. Τα υλικά αυτά (σημαία-λάβαρα), θα επιστραφούν στον υπεύθυνο κάθε ομάδας μετά την λήξη του διεθνούς τουρνουά, εκτός της εμφάνισης που θα επιστραφεί κατά την άφιξη της αποστολής στο ξενοδοχείο.

15. Σε κάθε υπεύθυνο αποστολής, θα δοθούν από τον επικεφαλής εθελοντή της ομάδας του, έντυπα με το πρόγραμμα αγώνων και δραστηριοτήτων, κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο.

16. Το κόστος της συμμετοχής στο διεθνές τουρνουά είναι 170 Ευρώ για κάθε άτομο. Οι προπονητές συμμετέχουν χωρίς αντίτιμο. Η προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού θα πρέπει να έχει καταβληθεί έως τις 19/2/2015 σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δοθεί από τους διοργανωτές και η εξόφληση του υπολοίπου ποσού έως τις 19/3/2015.
17. Σε περίπτωση που το σωματείο δεν είναι συνεπής στις ημερομηνίες, τότε αυτομάτως δεν συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά χωρίς να επιστρέφεται το καταβληθέν ποσό και την θέση του παίρνει άλλο σωματείο.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΟΜΙΛΟΙ & ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» υπόκειται στους κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ (I.H.F.) και της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.).

Τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά αθλητικά σωματεία, καθώς και Εθνικές ομάδες, γίνονται αποδεκτά για να αγωνιστούν στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» αποκλειστικά και μόνο κατόπιν απευθείας πρόσκλησης-έγκρισης από την οργανωτική επιτροπή.

- Σύνολο ομάδων: 18

- Οι ομάδες χωρίζονται σε τέσσερις (4) ομίλους. Οι δυο (2) πρώτοι όμιλοι, αποτελούνται από πέντε (5)
ομάδες και οι άλλοι δυο (2), αποτελούνται από τέσσερις (4) ομάδες με σύστημα ένας προς όλους.

- Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους, θα παίξουν παιχνίδια χιαστί με τις δεύτερες
ομάδες, από τους άλλους ομίλους και οι νικητές θα παίξουν για τις θέσεις 1-4, ενώ οι ηττημένοι
για τις θέσεις 5-8.

- Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση στους ομίλους τους θα παίξουν μεταξύ τους. Οι νικητές για τις θέσεις 9-10, ενώ οι ηττημένοι για τις θέσεις 11-12.

- Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 4η θέση στους ομίλους τους θα παίξουν μεταξύ τους. Οι νικητές θα
για τις θέσεις 13-14, ενώ οι ηττημένοι για τις θέσεις 15-16.

- Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η θέση στους ομίλους τους θα παίξουν μεταξύ τους για τις θέσεις
17-18.

- Όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αγωνιστούν το λιγότερο σε πέντε (5) αγώνες και το περισσότερο σε επτά (7) αγώνες.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
1. Βαθμολογία - Ισοβαθμία
Οι βαθμοί στους αγώνες των ομίλων θα είναι:
1) για την νίκη ( 2 )

2) για την ισοπαλία ( 1 )

3) για την ήττα ( 0 )
Αν δύο ή περισσότερες ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, τότε η θέση τους θα προκύψει από τα παρακάτω κριτήρια:
1) Αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ τους
2) Διαφορά τερμάτων
3) Μεγαλύτερος αριθμός τερμάτων
4) Κλήρωση
Στους αγώνες νοκ-άουτ αν δεν υπάρξει νικητής τότε θα εκτελούνται πέναλτι. Κάθε ομάδα θα εκτελεί από πέντε (5) πέναλτι και αν δεν υπάρξει νικητής, θα συνεχιστεί η διαδικασία από ένα πέναλτι για κάθε ομάδα, μέχρι να υπάρξει νικητής.

2. Αριθμός αθλητών και αναπληρωματικών
Μια ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει έως 15 αθλητές σε κάθε παιχνίδι. Ο κάθε αθλητής δικαιούται να παίξει μόνο σε μία ομάδα. Όλες οι συμμετέχοντες αθλητές-προπονητές-συνοδοί, υποχρεούνται να είναι σε θέση να παρουσιάσουν φωτογραφία και στοιχεία ταυτοποίησης.

3. Διάρκεια αγώνα
Όλοι οι αγώνες είναι διάρκειας 40 λεπτών (δηλαδή από δυο (2) ημίχρονα των 20 λεπτών). Το διάλλειμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων διαρκεί πέντε (5) λεπτά. Για όλες τις ομάδες επιτρέπεται ένα (1) «time out» σε κάθε ημίχρονο, διάρκειας ενός (1) λεπτού. Σε ειδικές περιπτώσεις, μόνο ο διαιτητής έχει το δικαίωμα να δώσει «time out», (τραυματισμούς, απρόοπτα γεγονότα, κ.α.).

4. Πριν τον Αγώνα
- Λίστα Ομάδας
Λίστα «ομάδας- αθλητών» που θα ισχύει για όλο το τουρνουά, θα πρέπει να καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» μετά την τεχνική σύσκεψη και οπωσδήποτε πριν την έναρξη του 1ου αγώνα του τουρνουά. Όλοι οι συμμετέχοντες στη λίστα θα πρέπει να παίξουν σε αγώνα μόνο του σωματείου τους. Θα γίνεται έλεγχος στις λίστες των ομάδων σε τυχαία επιλεγμένους αγώνες.
Ο υπεύθυνος αποστολής κάθε ομάδας, θα πρέπει να δώσει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε σε περίπτωση προβλήματος, να γίνεται επικοινωνία με τους υπευθύνους της οργανωτικής επιτροπής.
- Εμφανίσεις
- Αν δύο ομάδες έχουν το ίδιο χρώμα στις εμφανίσεις τους, η ομάδα που αναγράφεται δεύτερη στο
πρόγραμμα αγώνων (φύλλο αγώνα), υποχρεούται να αλλάξει την εμφάνισή της. Όλες οι ομάδες πρέπει
να έχουν δυο (2) εμφανίσεις διαφορετικών χρωμάτων, την κύρια και μια δεύτερη.
- Τρόπος παιχνιδιού
- Δεν υπάρχει περιορισμός στο τρόπο τακτικής παιχνιδιού (άμυνα και επίθεσης).
- Μπάλα
- Η διάσταση της μπάλας του χάντμπολ πρέπει να είναι αυτή που καθορίζεται από την (I.H.F.) και για την
κατηγορία παμπαίδων (γεννημένα 2000-2001), το νούμερο είναι : ΜΕΓΕΘΟΣ 1.

- Αν ένας αγώνας έχει ολοκληρωθεί με μπάλα διαφορετικού μεγέθους, τότε δεν μπορεί να θεωρηθεί ως
αιτία διαμαρτυρίας και θεωρείτε έγκυρος.
- Κόλλα
Δεν επιτρέπεται η χρήση κόλλας χάντμπολ.
- Κατά τη διάρκεια του αγώνα
Όλες οι ομάδες υποχρεούνται να είναι έτοιμες και ντυμένες με τις φόρμες-εμφανίσεις στο γήπεδο 30
λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (αν μια ομάδα καθυστερήσει θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με τους
υπεύθυνους του τουρνουά).

- Μετά το τέλος κάθε αγώνα, ο αρχηγός της κάθε ομάδας πρέπει να υπογράφει το φύλλο αγώνος.

- Κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη για τη συμπεριφορά των προπονητών - αθλητών - συνοδών -
Υποστηρικτών της.

5. Ειδικοί Κανόνες
- Πιστοποίηση ηλικίας
Όλοι οι αθλητές πρέπει να δείξουν πιστοποίηση της ηλικίας τους σε περίπτωση που ο κριτής του τουρνουά το ζητήσει, Αν κάποια ομάδα χρησιμοποιήσει παίκτη μεγαλύτερης ηλικίας τότε θα αποκλειστεί αυτομάτως από το τουρνουά.
- Διαιτητές, εξουσιοδοτημένα άτομα
Όλοι οι αγώνες έχουν εξουσιοδοτημένο άτομο που ασχολείται με τον πίνακα βαθμολόγησης. Η φιλοδοξία μας είναι οι διαιτητές να είναι από διαφορετικές χώρες.
-Αγωνόδικος επιτροπή του τουρνουά
Οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά αποφασίζουν σχετικά με ενστάσεις και τιμωρίες. Η απόφαση των κριτών δεν μπορεί να αλλάξει ή να ακυρωθεί. Για αντιαθλητική συμπεριφορά οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» επιβάλουν τιμωρία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
- Ενστάσεις και τιμωρίες
Ο χρόνος που κατατίθενται η ένσταση στην γραμματεία (ως χρονικά έγκυρη), είναι το διάστημα των 20 λεπτών από την λήξη του αγώνα. Για να γίνει αποδεχτή πρέπει ταυτόχρονα με την κατάθεση της, να καταβληθεί και το ποσό των 50 ευρώ, από τον υπεύθυνο αποστολής της ομάδας. Στην περίπτωση που γίνει αποδεχτή από τους υπευθύνους της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά, τότε ολόκληρο το ποσό επιστρέφετε. Σε αντίθετη περίπτωση το χρηματικό ποσό θα δοθεί από τους διοργανωτές στον σύλλογο «Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες».
- Τιμωρία και αποκλεισμός
- Οι παίκτες οι οποίοι θα παίρνουν ποινή (2) λεπτών από τους διαιτητές, θα παραμένουν εκτός και δεν θα
υπάρχει αντικατάσταση. Στο μεταξύ η ομάδα θα παίζει με 1 παίκτη λιγότερο.

- Οι αθλητές και οι αρχηγοί οι οποίοι τιμωρούνται απευθείας (κόκκινη κάρτα) θα αποβάλλονται χωρίς
κάποια απόφαση της επιτροπής για τον επόμενο αγώνα. Αν ο ίδιος παίκτης λάβει ξανά κόκκινη
κάρτα τότε θα αποβάλλεται από το τουρνουά. Το ίδιο θα ισχύει και για τους προπονητές.

- Αυτό δεν εφαρμόζεται για παίκτες οι οποίοι παίρνουν κόκκινη κάρτα για τρίτη δίλεπτη αποβολή σε
έναν αγώνα. Αθλητές οι οποίοι αποβάλλονται παραμένουν αποκλεισμένοι από επόμενο αγώνα μέχρι ο
κριτής της επιτροπής να λάβει απόφαση.

- Αποχώρηση
- Η ομάδα η οποία δεν εμφανίζεται εγκαίρως για τον αγώνα και αργήσει πάνω από 10 λεπτά, χωρίς
κάποιον αξιόπιστο λόγο τότε θα χάσει το παιχνίδι με «10-0» και τους βαθμούς της νίκης θα τους πάρει
η άλλη ομάδα. Τα γκολ θα προσμετρηθούν στον αρχηγό της ομάδας.

- Αν αυτό συμβεί πάνω από μια φορά τότε η ομάδα θα εξαιρεθεί από το τουρνουά.

- Η ομάδα η οποία εγκαταλείπει το γήπεδο για τους δικούς της λόγους, θα διαγράφεται αυτόματα από το
τουρνουά.
- Διάρκεια παραμονής
- Όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να παραμένουν μέχρι το τέλος του διεθνούς τουρνουά
«ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» και να επιστρέψουν στο τόπο διαμονής τους μετά το πρωινό τη 8ης Απριλίου 2015.
Όποιες ομάδες δεν είναι σε θέση να το σεβαστούν αυτό, θα πρέπει να ενημερώσουν τους υπεύθυνους
της οργανωτικής επιτροπής του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» πολύ νωρίτερα πριν την έναρξη του διεθνούς
τουρνουά έτσι ώστε οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν σχετικά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69