tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι πρώτες συμμετοχές στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015»

vrilito

Οχτώ ομάδες από το εξωτερικό οριστικοποίησαν την παρουσία τους στο μεγάλο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ που θα διεξαχθεί στη Βέροια.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες οχτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015.
Αυτές είναι οι Νόβι Βελιγραδίου, Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), ΡΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σεν Ραφαέλ, Βαλένς (Γαλλία), Εθνική Ισραήλ (Ισραήλ), Τζέρσιε (Δανία) και Λοκομοτίβ Μπρτσκο (Βοσνία).

1 NOVI BEOGRAD SERBIA
2 PARTIZAN BEOGRAD SERBIA
3 Zagreb CROATIA
4 SAINT RAPHAEL FRANCE
5 ISRAEL NATIONAL Team ISRAEL
6 LOKOMOTIVA BRCKO BOSNIA AND HERZEGOVINA
7 HK JERSIE DENMARK
8 HC VALENCE FRANCE

Συνεχίζουν πέντε ομάδες
H Νόβι Βελιγραδίου, καθώς και η Παρτιζάν Βελιγραδίου ήταν οι πρώτες ξένες ομάδες που εμπιστεύτηκαν τον «ΒΡΙΛΗΤΤΟ» και από την πρώτη στιγμή είναι μαζί σε αυτό το όμορφο ταξίδι και συνεχίζουν για τρίτη χρονιά στο τουρνουά. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πάρει μέρος η Σεν Ραφαέλ από την Γαλλία και η RK Ζάγκρεμπ από την Κροατία, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. Άλλη μία ομάδα που συνεχίζει από την περσινή πετυχημένη διοργάνωση είναι η Εθνική ομάδα του Ισραήλ, η φιναλίστ του τουρνουά που έγινε στη Βέροια.

Για πρώτη φορά από Δανία
Οι Γαλλικές ομάδες αυξήθηκαν σε σχέση με το 2014, αφού εκτός της Σεν Ραφαέλ, προστέθηκε και άλλη μία η Βαλένς. Επίσης για πρώτη φορά υπάρχει συμμετοχή από την Δανία, της Τζερσίε μία σπουδαία παραδοσιακή σχολή του αθλήματος που ο κόσμος του αθλήματος στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να δει πως δουλεύει στις μικρές αναπτυξιακές ηλικίες. Αξιοσημείωτη είναι ακόμα η συμμετοχή της Λοκομοτίβα Μπρτσκό από την Βοσνία μία χώρα με σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στο άθλημα. Απόρροια αυτού είναι και η παρουσία της Εθνικής Βοσνίας στο 24ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών της Ντόχα.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχών
Η Οργανωτή Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» έχει στα χέρια της αρκετές ακόμα αιτήσεις από ξένες και ελληνικές ομάδες και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα μεγαλύτερα club στην με στόχο να αγωνιστούν στο τουρνουά ομάδες με κύρος και αξιοπιστία στο παγκόσμιο χάντμπολ.

Οι ρόλοι των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής είναι οι:
Πρόεδρος: Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κοτσιώνης
Υπεύθυνη οργάνωσης τουρνουά: Κατερίνα Ψωμιάδου
Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Γεωργία Κοτσιώνη
Συντονιστής ομάδων εξωτερικού: Μπράνισλαβ Στράνιτς
Συντονιστής ομάδων Ελλάδος: Ηλίας Πρωτογέρης
Υπεύθυνη κοινωνικού & πολιτιστικού τομέα: Μαρίνα Ψωμιάδου
Υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων: Άκης Τριανταφυλλίδης
Υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου
Τεχνικός υπεύθυνος τουρνουά: Βαγγέλης Ευσταθίου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69