tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα σωματεία του χάντμπολ επιθυμούν την συνέχιση των πρωταθλημάτων

Πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, του Προέδρου της ΔΕΠ Αναστάσιου Χειβιδόπουλου και εκπροσώπων των σωματείων, των προπονητών και των αθλητών, οι τηλεδιασκέψεις που αφορούσαν την Handball Premier και την Α1 Γυναικών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων, ως η μοναδική λύση για την επιβίωση τόσο των συλλόγων, όσο και του αθλήματος.

Σαφέστατα όλοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την οικονομική κατάσταση και ότι αυτή θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο με την πραγματοποίηση των τεστ που απαιτούνται για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας τόνισαν ότι καταλαβαίνουν απόλυτα την δυσμενή θέση των σωματείων. Μάλιστα η δύσκολη χρονιά είχε προβλεφθεί εγκαίρως από την ΟΧΕ για αυτό και προχώρησε στην αναδιάρθρωση, την αλλαγή συστήματος των διοργανώσεων με τον καταρτισμό ομίλων, ακριβώς για να μπορέσουν τα σωματεία να ανασάνουν οικονομικά, εκμεταλλευόμενα τον δραστικό περιορισμό των μετακινήσεων.

Η Ομοσπονδία που έχει επίσης χάσει έσοδα και ταυτόχρονα υποστεί σημαντική μείωση στην ετήσια επιχορήγηση της, δεν δύναται να συνδράμει οικονομικά στην πραγματοποίηση των τεστ, ωστόσο η ΟΧΕ δεσμεύτηκε θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στην εξεύρεση άλλων πόρων, προκειμένου τα σωματεία να αντεπεξέλθουν στην δύσκολη οικονομική κατάσταση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69