tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινά το Σαββατοκύριακο η Β' φάση της Α1 γυναικών

Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της 2ης φάσης της Α1 γυναικών. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1 και 2 στην τελική βαθμολογία της Α’ Φάσης στον κάθε όμιλο, δημιουργούν έναν ενιαίο όμιλο (σύνολο 6 ομάδων) και αγωνίζονται για τις θέσεις 1-6 του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, μεταφέροντας τους βαθμούς και τα τέρματα της Α Φάσης ΜΟΝΟ με την ομάδα που τις ακολουθεί στην Β Φάση. Σε αυτόν τον ενιαίο όμιλο οι ομάδες θα αγωνιστούν ΜΟΝΟ με τις 4 ομάδες των ομίλων όπου δεν συναντήθηκαν στην Α Φάση με σύστημα ένας προς όλους σε δύο γύρους

Μετά το πέρας των αγώνων αυτών και βάσει της τελικής βαθμολογίας οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 3-6 καταλαμβάνουν και τις αντίστοιχες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1 &2 προχωρούν στην Γ Φάση.

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 3 και 4 στην τελική βαθμολογία της Α’ Φάσης στον κάθε όμιλο, δημιουργούν έναν ενιαίο όμιλο (σύνολο 6 ομάδων) και αγωνίζονται για τις θέσεις 7-12 του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, μεταφέροντας τους βαθμούς και τα τέρματα της Α Φάσης ΜΟΝΟ με την ομάδα που τις ακολουθεί στην Β Φάση. Σε αυτόν τον ενιαίο όμιλο οι ομάδες θα αγωνιστούν ΜΟΝΟ με τις 4 ομάδες των ομίλων όπου δεν συναντήθηκαν στην Α Φάση με σύστημα ένας προς όλους σε δύο γύρους.

Μετά το πέρας των αγώνων αυτών και βάσει της τελικής βαθμολογίας, οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7-8 καταλαμβάνουν και τις αντίστοιχες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 9 έως και 12 υποβιβάζονται στην Α2 Εθνική κατηγορία περιόδου 2022-2023.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Σάββατο

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, Πυλαία- Αναγέννηση Άρτας (Θεοδοσίου- Παπούλιας, Δελόγλου)

Καματερού 16:00, ΓΑΣ Καματερού- Βέροια (Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)

Μάνος Λοίζος 16:15, ΑΟΔ Κορυδαλλού- Εθνικός Κοζάνης (Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας)

Βύρωνα 18:00, Αθηναϊκός- Πανόραμα (Μερτινιάν- Αβράμης, Καραπάνος)

Νέας Ιωνίας 18:00, Ν Ιωνία- ΠΑΟΚ (Κινατζίδης- Φωτακίδης, Ανταλής)

Κυριακή

Προσοτσάνης 15:00, ΑΟ Προσοτσάνης- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Βαγγελτζίκης- Τορνικίδης, Σαμαράς)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69