tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο ΑΟΡΓ έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Στο κέντρο διασκέδασης « ΚΤΗΜΑ ΓΚΑΝΤΙΔΗ» έκοψε τη βασιλόπιτά του ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου & πραγματοποίησε τις χορευτικές επιδείξεις όλων των τμημάτων.

Ρυθμική Γυμναστική και αγωνιστικός χορός από τα τμήματα της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας, της Ειρηνούπολης και του Κοπανού. Έλειπε μόνο το  νεοϊδρυθέν τμήμα της Επισκοπής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.ΕυθύμιοςΧωματάς στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή & ευλογημένη χρονιά. Αναφέρθηκε στις δύσκολες  και κρίσιμες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με τη βοήθεια του Θεού.

Ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών που τα εμπιστεύονται στις γυμνάστριες του συλλόγου και  για την παρουσία τους στην εκδήλωση ,και τόνισε τρία πράγματα.

Το πρώτο ήταν η φανταστική χρονιά (2019) με τόσες επιτυχίες, που ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν. Πενήντα επτά (57) μετάλλια σε αγώνες της Ε.Γ.Ο, της Α.Ε.Σ.Β.Ε και σε διεθνείς αγώνες στη Ρυθμική Γυμναστική και δέκα (10) κύπελλα σε χορευτικούς αγώνες.

Δεύτερο, κάλεσε την οικογένεια του ΑΟΡΓ να παρευρεθούν στις 14-15 Μαρτίου στο Φιλίππειο Γυμναστήριο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες όλων των νεανίδων αθλητριών της Κ &Β Ελλάδας αλλά ιδιαίτερα των αθλητριών του συλλόγου, στους προκριματικούς αγώνες Β΄ Περιφέρειας.

Και τρίτον ,ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση , για όλους τους συλλόγους Γυμναστικής της Βέροιας, που ήταν η αναμενόμενη επίσημη αναγγελία του Δημάρχου Βέροιας για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου γυμναστικής στη Βέροια.

΄Οντως ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του στάθηκε σ’ αυτό το σημαντικό γεγονός και τόνισε ότι μέσα σ’ αυτήν την θητεία της δημοτικής αρχής πιστεύει να είναι έτοιμο το σπίτι της Γυμναστικής.

Χαιρετισμό έκανε και ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο κ. Βασιλειάδης, που συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ο κ . Καπνίδη. Ευχαρίστησε τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στη Γυμναστική αναφέρθηκε και αυτός στη δημιουργία του σπιτιού της Γυμναστικής και υποσχέθηκε ότι & ο ίδιος θα βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστεί και έχει σχέση με το γυμναστήριο.

Η τεχνική υπεύθυνη του συλλόγου, που ξεκίνησε τη Ρυθμική Γυμναστική στη Βέροια ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ, πήρε τη σκυτάλη του μικροφώνου για να παρουσιάσει όλο το χορευτικό πρόγραμμα με θέμα:’’ Ο Άγιος Βασίλης περνάει από διάφορες χώρες του κόσμου’’.

Οι γονείς είδαν τα παιδιά τους να χορεύουν στην πίστα του κέντρου τα χορευτικά προγράμματα που ετοίμασαν οι γυμνάστριες Μαρία Μυλωνά, Κική Χωματά, Ναταλία Κνιάζεβα και Τασούλα Νιώπα.

Κατόπιν κόπηκε η βασιλόπιτα, αφού ευλογήθηκε από τον ιερέα Π. Ναθαναήλ. Το φλουρί έπεσε στο Δ. Σ του συλλόγου, γι’ αυτό θα γίνει κλήρωση για το ποια αθλήτρια ή προπονήτρια θα κερδίσει το δώρο αξίας 50 ευρώ.Στα υπόλοιπα τμήματα δόθηκαν βασιλοπιτάκια και οι τυχερές πήραν δώρα αξίας 30 ευρώ. Πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια δώρα. Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Απόστολο Εμμανουηλίδη για τα δύο πολύ καλά δώρα (4ημερα ταξίδια στην Κων/πολη) και τόνισε ότι ο ΑΟΡΓ φέτος βάζει και δεύτερη τηλεόραση (ως δώρο) εκτιμώντας την πολύ καλή συμμετοχή των δύο προηγούμενων χρόνων.

Η εκδήλωση έκλεισε ,με χορό και γλέντι από τα παιδιά , τις προπονήτριες και τους γονείς των παιδιών.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69