tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι επιδόσεις του ΣΧΟ Βέροιας στον διεθνή αγώνα ρόλλερ-σκι

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου 2020, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο ΣΧΟΒέροιας σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Νάουσας συνδιοργάνωσαν διεθνή (FIS) αγώνα ρόλλερ-σκι στο Φράγμα Αλιάκμονα. Η συγκεκριμένη διαδρομή έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις καθώς προσφέρεται για αγώνες υψηλού επιπέδου. Η διοργάνωση για ακόμη μία φορά κρίθηκε άψογη από τους συμμετέχοντες, βάζοντας ψηλά τον πήχη καθώς ήταν αντάξια ενός διεθνούς αγώνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, την Κυριακή 25/10/2020 στην κατηγορία Παγκορασίδων για το αγώνισμα της αντοχής (2,5χλμ) με ελεύθερη τεχνική, η αθλήτρια του ΣΧΟΒ Ευτυχία Κόγια τερμάτισε στην 1η θέση έχοντας χτίσει διαφορά από τις συναθλήτριές της και κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο βάζοντας θεμέλια για μια λαμπρή αθλητική συνέχεια.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων για το αγώνισμα της αντοχής (2.5χλμ) ο Γιαννουλάκης Γεώργιος κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε ο Τσομπάνης Συμεών – Γεώργιος στη 2η θέση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Οι δύο αθλητές επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους φόρμα κάνοντας έτσι το 1 – 2 για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα για τον ΣΧΟ Βέροιας.

Στην κατηγορία των Παίδων για το αγώνισμα της αντοχής (5χλμ) ο Χρήστος Γιαννουλάκης κατέκτησε την 4η θέση και τις δύο ημέρες, ενώ ακολούθησε ο Νταούφας Νικήτας  στην 6η &  8η θέση την Κυριακή και τα Σάββατο αντίστοιχα. Αμφότεροι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, σε μία κατηγορία που χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των αθλητών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69