tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ποιοι κέρδισαν στο 2ο κύπελλο Ρόλλερσκι

Εν μέσω πανδαιμίας και η χιονοδρομία συνεχίζει να αντιστέκεται και να παράγει αθλητισμό σε ένα πανέμορφο χώρο στην Αγ. Βαρβάρα Βεροίας. Σήμερα 24 Οκτωβρίου διεξήχθε το 2ο κύπελλο Ρόλλερσκι του θερινού πρωταθλήματος της ΕΟΧΑ με τα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης.

Στην κατηγορία αντρών στα 13 χλμ  Ελεύθερης τεχνικής οι Απόστολος Αγγέλης και Νικόλαος Τσουρέκας, διέκοψαν την προετοιμασία τους για να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τη διοργάνωση,  κέρδισαν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο με τον Γιώργο Αναστασιάδη να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Στο αγώνισμα των 6, 5 χλμ ελεύθερης τεχνικής της κατηγορίας Γυναικών η Παρασκευή Λαδοπούλου κέρδισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο τη φετινή περίοδο, με την Μαρία Ντάνου και την Ιωάννα Κώτσαλου να κερδίζουν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Στα 5 χλμ ελεύθερης τεχνικής της κατηγορίας Παίδων ο Βασίλης Ροσενλής ήταν εξαιρετικός και κέρδισε μάλλον εύκολα τον αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε ο Ευάγγελος Αθανασίου και τρίτος ο Αντώνης Προδρομίδης. Στις Κορασίδες στο αγώνισμα των 5 χλμ ελεύθερης τεχνικής, η Μαρία Δήμητρα Τσιάρκα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, είχε έντονο συναγωνισμό σε όλο τον αγώνα,  με την Χριστίνα Ρόζα που τερμάτισε δεύτερη. Στην τρίτη θέση κατετάγει η Γεωργία Τσιάρκα.      

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69