tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζονται οι δράσεις αποδοχής της διαφορετικότητας του Σωματείου ΑμεΑ Ημαθίας

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες και με σκοπό την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας ξεκίνησε μία σειρά δράσεων με θέμα την αποδοχή της διαφορετικότητας και της ευαισθητοποίησης με τους μαθητές των δύο τμημάτων του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας.

"Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε ακόμα μια δράση, ακόμα μία μέρα φιλοξενίας για τους αθλητές μας, οι οποίοι είχαν την χαρά να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό πρωινό με τους μαθητές των δύο τμημάτων.

Με ένα αποτύπωμα .....με τη δική τους διαφορετική παλάμη που αποτυπώθηκε στο πανό ....με τις παλάμες, με τα πινέλα, με τους μαρκαδόρους ...ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ & ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ όπως ο καθένας τους αντιλαμβάνεται την αναπηρία και την αποδοχή της !

Αγαπημένοι μας μαθητές και καθηγητές, σας ευχαριστούμε για την αποδοχή....για την συνύπαρξη, για την ζεστή αγκαλιά και για την φιλοξενία σας.!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 5 Δεκεμβρίου με την παρουσίαση του αθλήματος ΜΠΑΣΚΕΤ σε αμαξίδιο!", αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69